Foto: HŠK Zrinjski Mostar
Foto: HŠK Zrinjski Mostar

Talentirani napadač preselio iz Rijeke u Zrinjski, u Mostar stiže i bivši hrvatski U21 reprezentativac?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 21.06.24. | 18:31

Na Kvarner je stigao nakon dvije godine u Veneziji, prošle sezone bio je dvojno registriran i za Grobničan, a osim njega Zrinjski bi uskoro mogao pojačati i nekadašnji igrač Varaždina

Manje od godinu dana David Čamber za sebe je mogao reći da je igrač Rijeke. Talentirani krilni napadač rodom iz Mostara, koji je u Rijeku stigao iz mlađih kategorija Venezije, karijeru će nastaviti u Zrinjskom, inače njegovom matičnom klubu, a transfer su potvrdili Plemići na svojoj službenoj mrežnoj stranici.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Čamber je prošao kroz sve mlađe uzraste reprezentacije BiH, trenutno je član U19 reprezentacije za koju je skupio 11 nastupa i dva pogotka, a u Zrinjski se vraća nakon tri godine te je sa svojim matičnim klubom potpisao trogodišnji ugovor.

Prošle godine Čamber je bio dvojno registriran za Grobničan gdje je njegove talente oblikovao i Predrag Stilinović. Po povratku u Mostar, mladi napadač istaknuo je kako je pun motiva i želje za dokazivanjem.

„Ispred mene je prva seniorska sezona u karijeri i hvala Zrinjskom na ukazanom povjerenju. Svjestan sam velike konkurencije, jer Zrinjski je klub koji se svake sezone bori za najviše ciljeve, ali na meni je da maksimalno radim na svakom treningu i iskoristim svaku priliku koju dobijem“, rekao je mladi napadač.

Nadalje, novi ugovor s Plemićima do 2026. potpisao Slobodan Jakovljević, prekaljeni srpski stoper koji je član Zrinjskog još od 2016. godine.

„Biti igrač Zrinjskog za mene je čast i zadovoljstvo od prvog dana i naravno da sam sretan zbog produženja, a vjerujem da je to zadovoljstvo obostrano. Toliko toga smo napravili zajedno, ali moj motiv i dalje je na visokoj razini. Uopće ne sumnjam da je ispred nas još jedna uspješna sezona, a poželio bih samo da suigrače i mene posluži zdravlje kako bismo svi zajedno mogli pridonijeti novim uspjesima“, rekao je 35-godišnjak koji je dosad skupio čak 246 nastupa za Zrinjski.

Spomenimo za kraj kako bi redove Zrinjsko uskoro mogao pojačati i Ivan Posavec (25), nekadašnji veznjak Varaždina i bivši hrvatski U21 reprezentativac koji je posljednjih godinu i pol dana branio boje Olimpije. Posavec je prošle sezone skupio čak 38 nastupa za Olimpiju u svim natjecanjima, a TM ga cijeni na 300.000 eura. S klubom iz slovenske metropole ugovorno je vezan do kraja sljedeće sezone.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ZrinjskiLjetni prijelazni rok 2024.HNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti