Foto: NK Opatija
Foto: NK Opatija

Svi hoće u Prvu NL: Opatija se pojačala igračem izravnog konkurenta za viši rang

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.12.23. | 08:51

Riječ je o ofenzivcu koji je bio kadetski i juniorski reprezentativac

Radnik Križevci i Opatija (30), Mladost Ždralovi (29), pa vrlo blizu Marsonia i Karlovac 1919 (27), tako glasi vrh ljestvice Druge nogometne lige, trećeg ranga hrvatskog nogometa nakon 15 kola jesenskog dijela prvenstva.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjećamo, prvak izravno ide u Prvu nogometnu ligu, drugoplasirani u kvalifikacije odnsono razigravanje s pretposljednjim prvoligašem.

Najambiciozniji su Križevčani i Opatijci, iako ne treba otpisati ni Kralovčane koje vodi Igor Pamić. Iako tijekom zime zasigurno nitko u tim klubovima ne sjedi skrštenih ruku, uoči Božića je odjeknula vijest da je David Žabec potpisao za Opatijce, a posebno stoga što ofenzivni vezist koji je prošao mlade kategorije Dinama te hrvatske reprezentacije dolazi iz izravnog konkurenta Crno-bijelih, Mladosti iz Ždralova, za koje je jesenas zabio šest golova.

“Moram biti iskren, kad je stigao poziv iz Opatije nisam dvojio nijednog trenutka jer u meni bez obzora što imam 27 godina još ‘gori vatra’. Igračke ambicije su mi velike i ne mirim se nigdje s ‘barom’, već nastojim biti ‘rijeka’. Prepoznao sam viziju i ambiciju kluba isto kao i momčad te individualnu kvalitetu igrača i stručnog stožera na čelu sa Zoranom Bogolinom, koju ne posjeduju čak ni klubovi višeg ranga. Jednostavno rečeno, privukle su me ambicije kluba, a to je viši rang”, istaknuo je Žabec nakon potpisa, kako prenose Sportske novosti u tiskanom izdanju iz pera Slavka Konopljaka.

“Dodajmo gas”, poručili su sa službene Facebook stranice kluba koji svoje domaće utakmice igra na Kantridi i čiji je moto “Ti ćeš vavek prva Dama bit”. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

David ŽabecNK OpatijaMladost ŽdraloviDruga nogometna ligaZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti