Reuters
Reuters

Sve očekivano: Kramarić i Majer u postavi kola!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.08.24. | 13:20

Kicker odabrao.

Hrvatski reprezentativci Andrej Kramarić i Lovro Majer odlično su krenuli u novu sezonu Bundeslige. Kramarić je u subotu protiv Kiela u 3-2 slavlju svoje momčad postigao trogodak, da bi onda dan kasnije, u nedjelju, Lovro Majer postigao oba pogotka Wolfsburga u 2-3 porazu njegove momčadi od favoriziranog Bayerna.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kramarić je najzaslužniji za slavlje svoje momčadi protiv Kiela, a podsjetimo kako mu ovo nije prvi put da je na otvaranju sezone postigao trogodak. Istu stvar napravio je i protiv Mainza prije tri godine, a detaljnije o toj temi već ste imali prilike čitati na Germanijaku.

Majeru je ovo druga sezona u dresu Wolfsburga i druga doppietta u dresu Vukova. Posljednji put kad je Majer zabio dva pogotka u jednoj utakmici bilo je u 20. kolu prošle sezone kad je njegova momčad odigrala 2-2 baš protiv Hoffenheima Andreja Kramarića.

Zanimljivo, nakon utakmice na Kickeru, jednom od uglednijih njemačkih sportskih medija, nisu se mogle pronaći nikakvi autorski tekstovi o Majeru ili Kramariću, što samo po sebi pokazuje kao Nijemce ovako sjajan start Hrvata u novu sezonu – nije izjednačio.

Kickerovih idealnih 11 iz prvog kola:

Grabara (Wolfsburg) - Kubler (Freiburg), Mainka (Heidenheim), Sule (Dortmund), Agu (Werder) - Schoppner (Heidenheim), Majer (Wolfsburg), Kramarić (Hoffenheim), Wirtz (Leverkusen) - Gittens (Dortmund), Kane (Bayern).



Tagovi

Andrej KramarićLovro MajerWolfsburgHoffenheimBundesliga

Ostale Vijesti