Miroslav Lelas/Pixsell
Miroslav Lelas/Pixsell

Suradnja Bijelih i Širokog Brijega: Budimir iz Hajduka na Pecaru, a Valinčić bi mogao na Poljud

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.06.23. | 09:40

Dva kluba trebala bi potpisati partnersku suradnju

Hajduk je blizu dogovaranja suradnje sa Širokim Brijegom, da taj BiH premijerligaš postane partner splitskom klubu pa se tako u posljednje vrijeme govori da bi na posudbu u susjedstvo trebao otići trener juniora Marijan Budimir koji bi napravio iskorak u seniorskom nogometu. Još nije ništa potvrđeno, no stiže i vijest kako je suradnja obostrana pa je tako Hajduku zanimljivi desni bočni Širokog Brijega Moris Valinčić koji je u svojoj karijeri prošao kroz mlađe uzraste Rijeke i Dinama, a na Pecaru je stigao iz opuzenskog Neretvanca.

Riječanin je u protekloj sezoni za Široki odigrao 28 utakmica uz dvije asistencije, a kako je Hajduk u potrazi za desnim bekom nakon odlaska Gerge Lovrencsicsa te je ostao na Dinu Mikanoviću i mladom Niki Siguru, moguće je da se ovaj prelazak realizira kako bi se pojačala konkurencija na toj poziciji.

Formalnosti suradnje sa Širokim Brijegom još se moraju riješiti, a prvi poslovi su već na pomolu, pa bi tako Budimir mogao povesti klub s Pecare, dok bi u drugom pravcu došao rođeni Riječanin Valinčić koji je igrao i za mlađe kateegorije hrvatske reprezentacije. (dku)



Tagovi

HajdukHajduk junioriMarijan BudimirŠiroki Brijeg

Ostale Vijesti