Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Suci za 5. kolo: Splićanima Rijeka - Dinamo, Zebec sudi derbi na Poljudu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.08.24. | 20:58

U idućem kolu očekuju nas dva derbija...

Nakon petog kola HNL-a uslijedit će reprezentativna pauza jer, barem u Europi, počinje četvrto izdanje Lige nacija. A posljednje kolo prije mini-pauze donosi nam nekoliko zanimljivih utakmica, između ostalog i dva derbija: Sudar između Rijeke i Dinama na Rujevici te dvoboj Hajduka i Osijeka na Poljudu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmicu između viceprvaka i prvaka, odnosno druge i prve momčadi tekućeg prvenstva (nedjelja, 1. rujna, 20.45) sudit će Splićani Duje Strukan kao glavni sudac, te Alen Jakšić i Hrvoje Radić kao pomoćnici. Četvrti sudac bit će Ante Terzić iz Podstrane, a u VAR sobi sjedit će Dario Bel (Osijek) i Kristijan Novosel (Gat).

Iako Osijek ima tek jedan osvojeni bod u prva četiri kola, sudar između Bijelih i Bijelo-plavih na Poljudu (subota, 31. kolovoza, 18.15) također se smatra derbijem. Utakmicu će suditi Mario Zebec iz Cestice, a pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Jerko Crnčić iz Vrbovca. U VAR sobi sjedit će Fran Jović iz Zagreba i Ivan Starčević iz Bjelovara.

Peto kolo otvaraju Gorica i Šibenik u Velikoj Gorici. Utakmicu će suditi zagrebački suci Toni Dadić (glavni), Dario Kolarević i Vinko Podrug. U VAR sobi sjedit će Ivan Bebek iz Rijeke i još jedan Zagrepčanin, Luka Pušić.

Dvoboj između Slaven Belupa i Istre 1961 sudi Dario Bel (Osijek), a pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Mateo Erceg iz Benkovca. U VAR sobi sjedit će Ante Čulina i Ivan Mihelj.

Prije derbija na Rujevici, utakmicu će odigrati Lokomotiva i Varaždin u Kranjčevićevoj. Taj dvoboj sudit će Patrik Kolarić iz Čakovca uz pomoć Luke Pajića i Nikole Kečkiša na terenu, odnosno Igora Pajača i Vedrana Đuraka u VAR sobi.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLDinamo ZagrebGNK DinamoHNK RijekaRijekaHajdukOsijek

Ostale Vijesti