Photo: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
Photo: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

Suci za 31. kolo: Novi mladi talent na Rujevici, poznata lica u Kranjčevićevoj i Koprivnici

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.04.24. | 12:02

U Rudešu ponovno sudi debitant, ovaj put iz Osijeka

Određeni su suci za 31. kolo hrvatskog nogometnog prvenstva, koje se igra od subote 20. do ponedjeljka 22. travnja. Nema derbija pa nema stranaca, ali ponovno ima debitanata i to ponovno na utakmici Rudeša, ovaj put već i službeno ispalog iz elitnog ranga.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krenimo redom… Dvoboj Osijeka i Istre 1961 u subotu u 17 sati u Opus Areni dopao je Antu Čulinu (Zagreb), a VAR je Ivan Bebek (Rijeka).

Nadmetanje Slaven Belupa I Hajduka u Koprivnici u subotu u 19.10 vodit će nekadašnji “mladi talent”, a sad već dovoljno iskusni da ga tako zovemo, pogađate, Patrik Kolarić iz Čakovca, dočim je u VAR sobi glavni Fran Jović (Zagreb).

U nedjelju popodne (17.00) pred kamerama HRT-a i MAX Sporta igra se gradski derbi u Kranjčevićevoj na kojem će pravdu zvonko dijeliti Dario Bel (Osijek), a iz VAR sobe mu pomagati Mario Zebec (Cestica).

Sudar vodeće Rijeke i Gorice na Rujevici u nedjelju navečer (19.30) vodit će Mateo Erceg iz Pristega kraj Benkovca, njega bismo po novome mogli zvati “mladi talent”, dočim će u VAR sobi stolovati Duje Strukan (Split).

I za kraj, u ponedjeljak popodne u Rudešu (17.00) gdje gostuje Varaždin debitirat će 28-godišnji Oliver Romić (Osijek), a u VAR sobi biti iskusni Ivan Bebek (Rijeka).


(rv)


Tagovi

SuciVAR suciHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti