Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak

Stasao u Sloveniji, vratio se u Slaven, a sad su ga Farmaceuti poslali na posudbu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.08.21. | 16:26

Rođeni Koprivničanac neće daleko u potrazi za minutažom

Početak priprema Slaven Belupa pratiteljima je kluba predstavio neka nova lica u Koprivnici, ali jedno od njih nije bio Filip Srpak, 25-godišnji stoper i dijete kluba koji se nakon tri i pol sezone vratio u svoj rodni grad.

Defanzivac koji može pokriti sve pozicije u obrani u ožujku 2018. prešao je u redove Maksimira, da bi šest mjeseci kasnije potpisao s Tehničarem iz Cvetkovca, trećeligašem i popularnim podravskim odredištem za nogometaše koji su nekoć igrali u najvišem prvenstvenom rangu, poput Mateasa Delića, Krunoslava Lovreka i vratara Ante Mrmića.

Idućeg se ljeta odlučuje na put u inozemstvo i prelazi u slovenskog drugoligaša Krško i u osam prvenstvenih nastupa postiže dva pogotka, prvi već u debiju protiv Radomlja (3:3). Zavolio je, čini se, Maksimir i zato se početkom prošle godine ondje vraća, ali se ponovno duže ne zadržava i krajem ljeta odlazi u Međimurje. Zanimljivo, samo dva tjedna kasnije već je ponovno putovao za Deželu i destinacija mu je opet bilo Krško.

Prije šest mjeseci odlučio se na odlazak u bivšeg prvoligaša Karlovac, a od početka kolovoza službeno ponovno nosi dres Slavena. Nastupao je kod Deana Klafurića u prijateljskim utakmicama, ali čini se da su Farmaceuti dovoljno popunjeni na svim pozicijama u zadnjoj liniji i zato je sada otišao na posudbu.

U Radniku iz Križevaca, članu gornjeg doma Treće HNL Sjever, pridružit će se nekadašnjem kapetanu Slavena Alenu Marasu i Romanu Lisjaku, mladom stoperu Belupa koji je već bio na posudbi u klubu. Srpak prema Transfermarktu vrijedi 50 tisuća eura.



Tagovi

Slaven BelupoNK Križevci

Ostale Vijesti