REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

Srpska zvijezda odbrusila novinaru: "Kakvo je to pitanje?"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.11.22. | 09:01

Srbi nisu bili pretjerano raspoloženi nakon poraza

Srpska nogometna reprezentacija otvorila je Svjetsko prvenstvo porazom. Iako je poražena od najvećeg favorita turnira - Brazila - i dalje ih peku prosuta tri boda. Nakon utakmice na presici se pojavio Aleksandar Mitrović koji je govorio o tome što je Piksi rekao u svlačionici, ali i kako misle nastaviti natjecanje.

"Sigurno smo razočarani, ali idemo dalje, imamo još dvije utakmice i moramo se oporaviti i pripremiti. Još je rano za neke analize, ali mislim da nam je nedostajalo agresivnosti i da smo fizički pali pred kraj prvog i na početku drugog poluvremena. Gubili smo neke lopte koje ne bismo smjeli izgubiti. Imali smo neke polušanse, ali nismo bili opasni kao što znamo biti", rekao je Mitrović, a potom 'eksplodirao' na pitanje novinara - što sad?

"Što sad? Pa, što ti misliš što sad? Kakvo pitanje... Idemo na pobjedu. Vidjet ćemo što će biti. Što sad. I Kamerunci su izgubili, ali i da nisu sigurno bi išli na pobjedu", oštro je odgovorio napadač Srbije.

Otkrio je i što im je Piksi rekao nakon utakmice.

"Rekao nam je da ipak sve ovisi o nama, da to nije rezultat kakav smo željeli, to svi znamo. Bilo je pozitivnih stvari. Idemo dalje. Sigurno će utakmica protiv Kameruna biti bitno drugačija."



Tagovi

srpska nogometna reprezentacijaSvjetsko prvenstvo u rukometu Katar 2020Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti