Goran Kovačić/Pixsell
Goran Kovačić/Pixsell

Sopić o svom igraču: „Gospodin je trebao igrati, ali svatko je kovač svoje sreće. Igraju oni koji zaslužuju“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.08.24. | 08:01

Strateg Rijeke jasno je poručio što misli o Kolumbijcu

Rijeka je HNL premijeru odradila po 'naputku liječnika', natrpavši mrežu Lokomotive pokerom pogodaka, što je zgodna promjena u odnosu na mučenje u dvije europske utakmice i tek jedan zabijeni pogodak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Jako sam zadovoljan i ja i igrači i cijeli klub s ovakvim otvaranjem sezone. Nekad ti se otvori nekad ne, danas nam se na vrijeme dogodilo da zabijemo. Što bi bilo da je Lokomotiva zabila u petoj minuti... Ali dobro je, zadovoljni, smo. Nitko se nije ozlijedio, dali smo šansu i klincima. Butić je zabio. Rukavina će biti od velike koristi, vidi se da je pravi igrač. Hodža je zabio nakon što tri noći nije spavao. Butiću pohvale, svoje je minute zaslužio na pripremama. Banda je dobio upalu oka. A ulasci s klupe su zaista dali ono što uvijek očekujemo“, rekao je Željko Sopić nakon utakmice.

Osvrnuo se i na 'slučaj' Obregon.

„Imate menadžere koje vas savjetuju, a posljedice snosite vi. Rijeka možda neće imati najbolje igrače na svijetu, ali će imati najkarakternije. Gospodin Obregon je trebao igrati, ali svatko je kovač svoje sreće. Netko ga je savjetovao kako ga je savjetovao. Oni koji zaslužuju, igraju oni koji neće, neće”, rekao je Sopić o Kolumbijcu.

Četvrtak i Elfsborg na Rujevici?

„Oni su u natjecateljskom ritmu, odigrali su 16-17 utakmica. Vidio sam onu jedinu koji su izgubili. Bit će teško i zahtjevno. A znamo da nam prolaz nosi najmanje skupine Konferencijske lige! Oni doma igraju na umjetnoj travi, čeka nas težak posao. Ma kakav umjetnički dojam, samo prolaz. Nek’ dobijemo 0.,5-0 i mahat ću repom! Samo da prođemo. Hvala predivnoj publici, nadam se da će doći u što većem broju u četvrtak“.

Silvijo Čabraja, pak, nije bio jednako zadovoljan.

„Kao nekakav posjed smo mi imali, imali smo i 2-3 šanse koje nismo zabili, ali Rijeka je definitivno bila bolja., Posebno lošu reakciju smo imali na našu izgubljenu loptu. Pa su nam s četvoricom izlazili na našu zadnju liniju. Da samo zabili zicer za 1-0 ili bar onaj za 1-2 vjerojatno bi utakmica bila drugačija. Ništa... Spremit se za Hajduk i odigrati bolju utakmicu”, rekao je trener Lokomotive. (G)



Tagovi

HNLHNK RijekaNK LokomotivaŽeljko SopićJorge ObregonSilvijo Čabraja

Ostale Vijesti