Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Sopić: “Na kraju smo imali sreće”, Jeličić: "Rijeka je zasluženo pobijedila, koštao nas je slab start"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.10.23. | 17:40

Trenera Rijeke prilično je uznemirila situacija iz sudačke nadoknade.

Iako se Rijeka minimalnom pobjedom protiv Gorice vratila na vrh prvenstvene ljestvice, trener domaće momčad, Željko Sopić, nije bio pretjerano oduševljen nakon utakmice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Štoviše, vidjelo se kako ga je jako zasmetala situacija iz 90+1. minute kad je Rijeka umalo poklonila bod Gorici, ali na kraju Turopoljci nisu uspjeli kapitalizirati ‘poklon’ kojeg im je dao Radeljić.

Nakon utakmice Sopić je istaknuo sljedeće;

“Ne umanjujući prilike Gorice pred kraj, mislim da smo zasluženo pobijedili. S druge strane, ne mogu se oteti dojmu da stalno u zadnje dvije, tri minute… Zapravo, ne znam što bih rekao! Možda je Sv. Nikola, ne znam stvarno… Ovakvo darivanje i ovakva pomutnja u jednoj kontroliranoj utakmici u kojoj moramo otići na dva ili tri razlike u prvom poluvremenu… Znam, mlada smo momčad, ali na kraju, nažalost, moram reći da smo imali sreće. Igrali smo tako da su neki gledaoci mogli spavati sa strane, ali eto. No, što dodati, čestitam svojoj momčadi, a i Gorici. Eto, nova tri boda za nas, ništa više”, rekao je vidno uzrujani Sopić nakon čega je dodao:

“Sada ćemo napraviti trening za igrače koji nisu igrali, sutra će igrači odmoriti pa se onda vidimo u utorak. Žao mi je što igračima ne mogu dati slobodno na dan Svih svetih, ali eto, netko pametan se sjetio da mi igramo u petak.”

Trener Gorice, Dinko Jeličić, dao je svoje viđenje utakmice:

"Čestitke Rijeci na zasluženoj pobjedi. Pokazali su to nešto malo više što je bilo dovoljno za pobjedu. Mi smo opet slabo ušli u utakmicu i to nas je koštalo. S druge strane, čestitam i svojim igračima, po našem klasičnom obrascu smo sve napravili ne bi li se vratili u utakmicu ali, kao što ste vidjeli i sami, na kraju nas ipak nije nagradilo. Analizirat ćemo što moramo popraviti, glavu gore i idemo dalje", kratko je istaknuo stateg danas poražene momčadi.



Tagovi

Željko SopićHNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti