Goran Kovačić/Pixsell
Goran Kovačić/Pixsell

Sopić: „Modrić je poslao McTomminaya po koštice, a Škotima smo ponudili da nam oduzmu bodove“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.10.24. | 22:05

Donedavni trener Rijeke prokomentirao je utakmicu Hrvatske i Škotske

Donedavni trener Rijeke Željko Sopić analizirao je u studiju Nove TV pobjedu Hrvatske nad Škotskom (2-1) u Ligi nacija. Vatreni su pobijedili prvijencem Igora Matanovića i 30. golom Andreja Kramarića.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Puno bolje odigrali smo drugo poluvrijeme, stvarali prilike, zasluženo vodili 2-1, a onda kao da smo se prepali rezultata. Bilo je dosta konfuzno od 85. do 94. minute gdje smo Škotima dali mogućnost da nam oduzmu dva boda", rekao je Sopić

pa se osvrnuo i na pogrešku Luke Sučića kod škotskog pogotka:

"Dogodi se greška. Njemu je najteže u ovoj situaciji."

Perišić je odigrao dobru utakmicu, upisao je i asistenciju za Matanovića koji je zabio svoj prvi gol za Hrvatsku.

"Izvrsna asistencija i predivan udarac Matanovića. Drago mi je zbog njega da je uspio to realizirati nakon onoliko pokušaja u prošlim utakmicama i da je na pravom putu. Izbornik je pogodio što ga je stavio u prvi 11."

Škoti su zabili i drugi gol koji je, na sreću, poništio VAR.

"Jako sam sretan da je VAR poništio drugi gol. Mislim da smo danas zaslužili pobjedu. Mislim da nam se ovakvi blackoutovi ne smiju ponavljati kao zadnjih sedam, osam minuta. Ne ide nam u prilog da imamo na kraju pomiješane osjećaje jer smo po svim parametrima zaslužili pobjedu", zaključio je Sopić.

Prokomentirao je još jednu situaciju kada je Luka Modrić odradio još jednu svoju majstoriju koju možete pogledati OVDJE.

"Jako mi je žao što nije ušao onaj Modrićev udarac u gol. McTominay je otišao tamo po koštice na istočnu tribinu iako je zatvorena", rekao je Sopić.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaŽeljko Sopić

Ostale Vijesti