Vjeran Zganec Rogulja / Pixsell
Vjeran Zganec Rogulja / Pixsell

Sopić: “Jesmo li mogli bolje? Nemamo isprike niti ništa”; Šafarić: “Imamo glavu i rep”

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.08.24. | 08:01

Treneri Varaždina i Rijeke nakon remija su podijelili svoje dojmove

Uz derbi na Opus Areni, gdje je Dinamo u sudačkoj nadoknadi stigao do pobjede kod Osijeka, u nedjelju navečer u Varaždinu su snage odmjerili istoimeni domaćin i Rijeka, a susret je završio bez pogodaka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bila je to utakmica u kojoj nijedna momčad nije imala preveliku dominaciju i podjela bodova je potpuno realan ishod. Naravno, s bodom je zadovoljniji bio trener domaćih Nikola Šafarić.

"Najprije bih čestitao svojim dečkima na odlično taktički odigranoj utakmici. To je put na kojem moramo biti. Naravno, ima tu situacija na kojima treba poraditi u fazi napada, ali pokazali smo da imamo glavu i rep i da dobro izgledamo na terenu", rekao je Šafarić.

Njegov kolega s druge strane - Željko Sopić - nije imao opravdanja za igru svoje momčadi.

"Varaždin se postavio kao čvrsti protivnik. Na početku su stisnuli, na kraju čekali svoje prilike iz kontre. Jesmo li mogli bolje, jesmo li bili umorni, to totalno sad nije bitno. Nemamo isprike niti ništa. Varaždin se predobro branio i mislim da je 0-0 najrealniji rezultat", smatra Sopić.

Momčad pod vodstvom Željka Sopića sada čeka dvoboj u Europi, igrat će protiv Elfsborga u uzvratu trećeg pretkola Europske lige.




Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLNK VaraždinVaraždinHNK RijekaRijekaNikola ŠafarićŽeljko Sopić

Ostale Vijesti