REUTERS/Leonhard Simon
REUTERS/Leonhard Simon

Sommer unatoč greškama ostaje na golu Bayerna, ali ne još dugo...

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.04.23. | 17:23

Možda je i bolje da Neuer ovu završnicu gleda sa sigurne distance...

Unatoč svojim nedavnim pogreškama, Yann Sommer će vjerojatno biti na golu Bayerna protiv Herthe, ipak... Nakon sezone je neminovan njegov oproštaj - pogotovo jer Manuel Neuer sve bliže povratku. Naime, 37-godišnjak, koji je zadobio otvoreni prijelom tibije i fibule tijekom skijanja u prosincu, sada je na biciklu!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bavarci ovu sezonu sigurno neće pamtiti po puno toga dobroga, a onda su kiksevi Yanna Sommera  koji je u siječnju prvotno potpisan kao zamjena za Borussiju Mönchengladbach za osam milijuna eura, samo još više podigli tenzije. Osobito jer se događaju u ključnom trenutku kada se lomi sezona i kada se odigravaju ključne partije za prvaka Njemačke, a baš on je nedavno kiksao protiv Hoffenheima (1:1) i Mainza (1:3).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Mnogi postavljaju pitanja i zašto se prilika ne da Svenu Ulreichu koji je tri puta ove sezone stao među vratnice Bayerna. Prema pisanju njemačkih medija, Sommer će dobiti priliku i protiv Herthe, ali to bi mogla biti njegova posljednja utakmica u dresu Bayerna.

"Za 34-godišnjaka, čiji ugovor zapravo vrijedi do 2025., to bi mogla biti posljednja peta utakmica kao vratar Bayerna. Nakon povratka pod vodstvo Tuchela, Neuer bi ponovno trebao biti apsolutni broj 1, što dovodi u pitanje sudjelovanje na EP-u 2024. na ljeto. Stoga odlazak nakon samo šest mjeseci ne bi bio iznenađenje", piše Kicker o Sommeru. (eg)



Tagovi

BayernBundesligaYann SommerManuel Neuer

Ostale Vijesti