Hrvoje Jelavic / Pixsell
Hrvoje Jelavic / Pixsell

Službeno: Rijeka za 400 tisuća eura prodala stopera u Rumunjsku

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.06.24. | 08:05

U dresu kluba s Rujevice upisao je 54 nastupa i zabio četiri gola, a u Rijeku je stigao iz Atalante

Rijeka je na službenoj stranici potvrdila svoju drugu prodaju u ljetnom prijelaznom roku. Nakon što su Nediljka Labrovića transferirali u Augsburg za tri milijuna eura, sada je redove viceprvaka Hrvatske napustio i Anton Krešić, kojeg je CFR Cluj otkupio za 400 tisuća eura!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krešić je netom završenu sezonu proveo na posudbi u Cluju, gdje je upisao 33 nastupa i postigao četiri gola. Rumunji su bili zadovoljni prezentacijama stasitog stopera te su odlučili aktivirati opciju otkupa.

Inače, Krešić je u Rijeku stigao u ljetnom prijelaznom roku uoči sezone 2021./2022. na posudbu iz Atalante, da bi u srpnju 2022. potpisao za riječkog prvoligaša.

U bijelom dresu Anton je upisao 54 nastupa i četiri gola. Bio je strijelac u pobjedi na gostovanju kod Istre 1961 (3-6), Šibenika (3-5), te na Poljudu protiv Hajduka (1-3), dok je jedini gol na Rujevici postigao u važnom trenutku u slavlju protiv Osijeka (3-2) u polufinalu Kupa Hrvatske.

U seniorskoj karijeri još je igrao za Avellino, Carpi, Cremonese, Padovu i Trapani. Za mlađe uzraste Hrvatske skupio je 22 nastupa, no posljednji puta reprezentativni dres nosio je u U19 selekciji. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNK RijekaRijekaAnton KrešićHrvatska nogometna ligaHNLClujRumunjskaRumunjska prva ligatransfertransferitransferi uživo

Ostale Vijesti