REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Službeno: Ivan Jurić više nije trener Torina

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.06.24. | 17:23

Granatu napušta nakon tri godine

Ono što se znalo već mjesecima, ovog petka dobilo je službenu potvrdu – Ivanu Juriću istekao je ugovor s Torinom te od današnjeg dana prestaje biti trener talijanskog prvoligaša kojeg je vodio od srpnja 2021. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je Splićanin dugo kotirao kao broj jedan opcija za klupu Hajduka, novi sportski direktor Bijelih, Nikola Kalinić, na kraju je kao glavnog trenera doveo Gennara Gattusa. Rekao je Kalinić na konferenciji za medije da je 46-godišnji Talijan bio njegov prvi izbor, ali općepoznato je da je ipak njegov prvi pick bio Jurić koji je u posljednji trenutak predomislio pa se onda zahvalio na ponudi da preuzme Bijele.

Inače, Jurića se povezivalo i sa Sevillom, klubom čije je boje branio za vrijeme svoje igračke karijere, no na klupi momčadi iz Andaluzije i dalje je Quique Sánchez Flores.

Na klupi Torina Jurić se zadržao tri godine. Ukupno je odradio 122 utakmice, a skupio je 45 pobjeda, 36 remija i 41 poraz. Još uvijek čeka na svoj prvi trofej u trenerskoj karijeri.

Zanimljivo, na službenoj stranici kluba nema nikakve vijesti o odlasku Jurića, iako su se na društvenim mrežama iz Torina zahvalili Misteru na svemu što je napravio za klub za vrijeme svojeg mandata. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan JurićTorinoSerie A

Ostale Vijesti