Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenik se oglasio: „Očekujemo dobivanje licence, kriterijii će biti ispravljeni“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.04.24. | 08:35

Šest kola prije kraja prvenstva, Šibenik zaostaje dva boda iza Zrinskog na vrhu tablice, a upravo se oni sastaju u zadnjem kolu koje će se odigrati 1. lipnja te će domaćin biti Zrinski

Hrvatski nogometni savez je u prvom krugu licenciranja klubova za natjecateljsku godinu 2024./25. podijelio licence za dosadašnje sudionike HNL-a te drugoligašu Zrinski Osječko 1664 iz Jurjevca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Upravo se Jurjevčani bore sa Šibenikom i Vuovarom za naslov prvaka i ulazak u HNL, s tim da Vukovarci nisu niti tražili licencu za elitni rang, a Šibenik je nije dobio, barem za sada. Naime, nakon službene vijesti HNS-a u kojoj stoji i da se u roku od osam dana mogu podnijeti žalbe (do 5. svibnja), oglasio se Šibenik službenim putem.

"Vezano za napise u medijima da HNK Šibenik u prvom stupnju Središnjeg postupka licenciranja klubova pri HNS-u za natjecateljsku sezonu 2024./25. za Uefina klupska natjecanja, uključujući Uefinu Ligu prvakinja te SuperSport HNL, Prvu NL i Drugu NL, nije dobio licencu, izvještavamo vas da su razlozi tehničke prirode. Kriteriji koji nisu bili ispunjeni, bit će ispravljeni u žalbenom postupku te očekujemo dobivanje navedene licence HNS-a", piše u priopćenju kluba sa Šubićevca kojeg potpisuje glasnogovornik Marko Nenadić.

Dakle u Šibeniku su uvjereni da će licencu dobiti nakon što riješe 'tehnikalije', a one su, kako se priča natkrivanje jednog dijela istočne tribine i osvjetljenju na reflektorima.

Šest kola prije kraja prvenstva, Šibenik zaostaje dva boda iza Zrinskog na vrhu tablice, a upravo se oni sastaju u zadnjem kolu koje će se odigrati 1. lipnja te će domaćin biti Zrinski. (g)



Tagovi

NK ŠibenikHNLHNS

Ostale Vijesti