Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

SASTAVI (Lokomotiva – Osijek): Posljednja momčad HNL-a ima veliki imperativ, Čabraja ostavio Mudražiju na klupi

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.09.24. | 16:30

Utakmica se igra u Kranjčevićevoj u 17.30 sati uz prijenos na Max Sportu 1.

Četvrtu utakmicu sedmog kola HNL-a ove će nedjelje u hrvatskoj metropoli odigrati nogometaši Lokomotive i Osijeka. I jedni i drugi u ovaj ogled ulaze u pozitivnim ozračjima nakon što su prvi put ove sezone vezali dvije pobjede (prvenstvo i Kup) te im je cilj tako nastaviti i ovog vikenda.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zanimljivo, Osijek u ovaj ogled ulazi kao – posljednja momčad HNL-a! Uvjerljivim slavljem protiv Dinama Slaven Belupo ih je sada preskočio (bodovno su izjednačeni, ali je gol-razlika na strani Farmaceuta), što znači da gosti u ovom ogledu imaju veliki imperativ… Istina je da Coppitelli uživa veliko povjerenje čelnih ljudi kluba, posebice se to odnosi na portugalskog sportskog direktora, ali ako nakon sedam kola njegova momčad bude posljednja, i to sa samo jednom pobjedom… Teško će to Talijan preživjeti, usprkos tome što mu Boto čvrsto 'drži ljestve'.

Za ovaj ogled, treneri Čabraja i Coppitelli odlučili su se za sljedeće sastave:

Lokomotiva (4-2-3-1): Šubarić - Karačić, Žiković, Kolinger, Leovac - Fetai, Smakaj - Vranjković, Vrbančić, Goričan - Smakaj

Osijek (4-2-3-1): Malenica - Hasić, Tuia, Jelenić, Jurišić - Dantas, Soldo - Pušić, Mikolčić, Matković - Jakupović

Utakmicu će suditi Duje Strukan iz Splita s pomoćnicima Vedranom Đurakom i Željkom Bučarom. Antonio Melnjak je četvrti sudac, VAR je Mateo Erceg, AVAR Bojan Zobenica.



Tagovi

OsijekLokomotiva ZagrebHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti