Tramezzani i Šafarić kao Jurčić i Mourinho... Foto: Josip Mikacčić/PIXSELL
Tramezzani i Šafarić kao Jurčić i Mourinho... Foto: Josip Mikacčić/PIXSELL

Šafarić: „Morali smo se 'pofajtati', dečki su dobro reagirali“; Tramezzani: „Zaslužili smo bod“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 20.09.24. | 21:39

Izjave trenera nakon prve utakmice 7. kola HNL-a

Trener nogometaša Varaždina Nikola Šafarić bio je sretan i zadovoljan nakon pobjede protiv Istre 1961 na domaćem terenu u sedmom kolu hratskog prvenstva dočim je gostujući trener Paolo Tramezzani rekao da smatra da su Istrijani zaslužili barem bod.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Svaka čast dečkima. Borbena utakmica, znali smo da će biti takva. Drago mi je da pobjeđujemo na razne načine, morali smo se danas ‘pofajtati’ i dečki su dobro reagirali. Dinamična utakmica, za taj jedan pogodak smo bili bolji i zasluženo smo pobijedili”, rekao je Šafarić nakon utakmice.

Varaždin je u sedam kola primio samo dva gola, i to samo u jednom poluvremenu protiv Hajduka.

“Dečki su vrhunski kolektiv, svi su se podredili momčadi. Momčad uvijek izbaci nekog drugog. Male su razlike u kvaliteti, svi su vrhunski dečki i to nas vodi do rezultata”, rekao je Šafarić pa se osvrnuo na sljedeće izazove:

“Uvjeti su bili teški, ali rekli smo da moramo dobiti i na mišiće, ako treba, pa idemo u Osijek guštati na lijepi stadion. Idemo uživati iz utakmice u utakmicu, pa ćemo vidjeti.”

Trener Istre 1961 Paolo Tramezzani smatra da su s ovom predstavom zaslužili barem bod.

“Igrali smo dobro, u dobrom smo trenutku, moji dečki su zaslužili bod iako je i Varaždin dobra momčad. Žao mi je zbog igrača, zaslužili su više danas. Igrali smo dobro i prije gola domaćina, kreirali smo neke šanse. To je nogomet, nekad ostaneš bez boda kad igraš dobro”, rekao je Tramezzani.




Tagovi

Nikola ŠafarićPaolo TramezzaniNK VaraždinIstra 1961Hrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti