HMNK Rijeka Facebook
HMNK Rijeka Facebook

Rijeka na slovenski pogon: Novi prvoligaš doveo dva reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.06.24. | 16:07

Momčad s Kvarnera najavila je još dva pojačanja...

MNK Rijeka novi je hrvatski prvoligaš, odnosno HMNL-a, nakon što je prošle sezone suvereno osvojila 1.HMNL, drugi rang hrvatskog futsala. Još u prošloj sezoni Rijeka, kao drugoligaš (odnosno prvoligaš budući da se drugi rang zove 1.HMNL) je imala vrlo jaki kadar kojeg je s klupe predvodio trofejni trener Duje Maretić, a s parketa bivši prvoligaški igrači (mislimo na najviši rang) poput Luke Sutona, Roberta Grbića i Alena Fetića, koji je u posljednje dvije sezone zabio preko 60 pogodaka za momčad s Kvarnera.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Toj za 1.HMNL (drugu ligu) jakoj momčadi ovog prijelaznog roka priključila su se još dva slovenska reprezentativca - prvi je sletio Teo Turk koji je proljetni dio sezone 2022/23 proveo u Squareu, a cijelu prošlu u talijanskom Came Trevisu. Fetiću u Turku u Rijeci se priključio još jedan reprezentativac, 23-godišnji lijevi bek Max Vesel koji se u najvišem rangu slovenskog futsala etablirao u dresu Silika.

No, dok na Kvarner stižu dva slovenska reprezentativca, Riječani su objavili odlazak i jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine. Miloš Radujković stigao je u Rijeku prošlog ljeta i u povijesnom pohodu na HMNL sudjelovao s osam pogodaka u 19 nastupa.

Rijeka je inače najavila kako će se za HMNL pojačati s četiri nova igrača. Dva su objavljena (Turk i Vesel), a preostalu dvojicu trebali bismo saznati u narednim danima...

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HMNK Rijekaprvenstvo hrvatske u futsaluFutsal

Ostale Vijesti