Armin Durgut/Pixsell
Armin Durgut/Pixsell

Rijeka je dodala gas: Pao je dogovor, Amer Gojak potpisuje za Bijele!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.09.24. | 19:00

U srijedu Stipe Perica, u četvrtak Dominik Dogan i Amer Gojak. Rijeka je u samoj završnici prijelaznog roka dovela potrebna pojačanja

Da se vrijeme može vratiti... Pa da su Riječani ranije dodali gas, da su koji tjedan prije krenuli u ofenzivu, možda im se debakl u Ljubljani ne bi dogodio. Opet, da nije bilo tog teško (5-0) poraza od Olimpije, možda na Rujevici ne bi niti imali tako jaku završnicu prijelaznog roka. Stipe Perica potpisao je u srijedu, za četvrtak je Germanijak već najavio i potpis Dominika Dogana, najboljeg strijelca prošle sezone Prve NL, a zadnjeg dana prijelaznog roka potpisat će i Amer Gojak. Najavili smo već taj posao, ali postojale su još određene prepreke, koje su sad otklonjene i Gojak će u četvrtak postati novi igrač Rijeke!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bivši igrač Dinama, s preko 200 nastupa za Modre i autor nekih važnih golova za Dinamo, dolazi na Rujevicu kao slobodan igrač. Nakon dugotrajnog 'navlačenja' s Ferencvarosem, koji je otezao s papirologijom i držao Gojaka u neizvjesnosti do samog kraja ljetnog mercata, sve je dogovoreno i riješeno i ostaje samo formalnost. Gojak će odraditi još liječničke preglede i onda potpisati za Bijele. Gojak u 2024. nije puno igrao zbog čudnih odnosa u mađarskom prvaku, trebat će mu neko vrijeme da uđe u formu, to je nesporno. No, navodno je fizički spreman, čitavo je vrijeme trenirao i radio na tjelesnoj spremi, taj dio ne bi trebao biti problem.

Gojak je još jedan od onih igrača, koji dolaze na Rujevicu kako bi oživjeli karijeru, vratili se u igrački ritam, Gojak u pravoj formi bio bi sigurno veliko pojačanje za Riječane. Mogao bi debitirati već protiv Gorice 14.rujna.



Tagovi

Amer GojakHNK RijekaLjetni prijelazni rok 2024.Damir Mišković

Ostale Vijesti