Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Riječani otputovali u Ljubljanu, Olimpija dan prije utakmice dovela igrača koji je sedam godina proveo u Real Madridu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.08.24. | 12:28

Ekvadorac igra na poziciji lijevog beka, ali za utakmicu protiv Rijeke ne konkurira…

Nogometaši Rijeke u srijedu ujutro zaputili su se prema Ljubljani gdje ih u četvrtak s početkom u 19 sati očekuje druga utakmica play-offa za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Riječani će tako u Ljubljani odigrati svoju 110. utakmicu u natjecanjima pod Uefinom ingerencijom u koju ulaze s 40 pobjeda, 29 remija i 40 poraza.

Trener Radomir Đalović na put je poveo sljedeće igrače:

Vratari: Josip Posavec, Martin Zlomislić

Braniči: Niko Galešić, Stjepan Radeljić, Bruno Burčul, Ivan Smolčić, Ante Majstorović, Mladen Devetak, Bruno Bogojević, Marijan Čabraja

Veznjaci: Niko Janković, Dejan Petrovič, Toni Fruk, Emmanuel Banda, Lindon Selahi, Silvio Ilinković, Veldin Hodža, Andro Babić

Krilni napadači: Marco Pašalić, Gabriel Rukavina, Šimun Butić, Nais Djouahra

Napadači: Franjo Ivanović, Komnen Andrić

Utakmica bi se prema najavama trebala odigrati na rasprodanom stadionu, s tim da dostupnih ulaznica još uvijek ima. Iz Olimpije su u utorak objavili kako je prodano više od 12 tisuća ulaznica za utakmicu.

Spomenimo i kako je Olimpija dan prije utakmice s Rijekom dovela novog igrača, a njegovo ime je Jordi Govea. Riječ je o 25-godišnjem Ekvadorcu koji je prošao kroz omladinsku školu Real Madrida gdje je proveo sedam godina, a prije potpisa za ljubljansku momčad je branio boje mlade momčad Swansea, druge momčadi Cincinnatija te bugarskog Beroea gdje je prošle sezone odigrao jako dobru sezonu. Njegov mlađi brat Aimar (18) ostao je u pomlatku velške momčadi. Jordi igra na poziciji lijevog beka, s novim klubom potpisao je trogodišnji ugovor. Za utakmicu protiv Rijeke neće konkurirati budući da je registracija igrača za utakmicu zaključena prije nego što je njegov dolazak u Olimpiju formalno realiziran. (I.A.S.)



Tagovi

HNK RijekaRijekaOlimpijaKonferencijska liga

Ostale Vijesti