Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Računica: "Gosti su prekvalitetni za nas", Bjelica: "Čeka nas Hajduk i sve ćemo podrediti pripremi toga susreta"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.03.22. | 21:47

Treneri iskreno prokomentirali posljednju utakmicu 28. kola 1.HNL u kojoj je Osijek stigao do sigurne pobjede protiv Šibenika na Šubićevcu.

Nakon velike borbe u prvom poluvremenu, Osijek je u drugom dijelu prvenstvenog susreta 28. kola ipak slomio otpor Šibenika i uz tri gola u mreži Rogića, zadovoljan otputovao nazad u Osijek. Nakon utakmice, treneri su stali pred kamere i pred novinarima dali svoje iskrene dojmove. S jedne strane, zabrinuti Deaj Računica koji je uostalom tek došao, a s druge, kudikamo opušteniji Nenad Bjelica koji napaokon ima barem malo razloga za zadovoljstvo. Osijek je danas odigrao odličnu utakmicu, ni u jednom trenu pobjeda nije bila pod upitnikom...

"Čestitam Osijeku na zasluženoj pobjedi, gosti su prekvalitetni za nas u ovom trenutku da ne bi kaznili ovakvu našu igru. Ponovila nam se Lokomotiva, nakon prvog gola smo se opet raspali, što je po meni neobjašnjivo. Ostali smo bez reakcije, agresije, a tako se ne može igrati protiv Osijeka, protiv nikoga. Napravili smo samo pet prekršaja kod kuće?! Znao sam da je teško, ali da je baš ovako… možda se ne bih latio ove uloge. Ali, dobro je da slijedi pauza od 14 dana, pokušat ćemo se podići i protiv Gorice doći do pobjede."

Nakon turbulentog tjedna i remija s Goricom, Nenad Bjelica napokon ima razloga za zadovoljstvo. Osijek je danas bio bolja momčad, pogotovo u drugom poluvremenu.

"Čestitke igračima na igri, na rezultatu. Pobjedi nema zamjerke. Mogli smo u prvom dijelu već riješiti sve, igrali smo dobro, ali nedostajao je samo gol da to upotpuni. No, bili smo mirni, tražio sam od igrača da nastave u istom ritmu, a kada smo zabili prvi znali smo da ćemo se još dizati. Ovaj susret smo arhivirali, čeka nas Hajduk i sve ćemo podrediti pripremi toga susreta."

Podsjetimo, prije velikog okršaja u Gradskom Vrtu, slijedi reprezentativna stanka u kojoj će Vatreni, u sklopu priprema za Mundijal u Kataru, odraditi dva dvoboja. Jedan s Bugarskom, drugi sa Slovenijom.



Tagovi

Nenad BjelicaDejan RačunicaNK ŠibenikOsijek

Ostale Vijesti