Dinamo je gostovao u Bjelovaru 2016. Photo: Damir Špehar/PIXSELL
Dinamo je gostovao u Bjelovaru 2016. Photo: Damir Špehar/PIXSELL

Poznato kada Dinamo gostuje u Bjelovaru u 1/8 finala Kupa

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.10.24. | 15:19

Jedino se još ne zna termin sraza Šibenika i Slaven Belupa

Poznati su termini osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa, ali ne svi. Sedam parova razigravat će u pet različitih terminam od 22. listopada do 27. studenog, svoj su termin dogovorili Bjelovar i Dinamo, a još se čekaju Šibenčani i Koprivničani.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Budući da Modri jedini od hrvatskih klubova još sudjeluju u tri natjecanja, a zbog više termina u novom format Lige prvaka, bilo je riskantno osminu finala ostaviti za proljeće, jer tek u ožujku se nastavlja Druga NL čiji je Bjelovar član. No, pronađen je kompromis na tragu izjave Nenada Bjelice nakon nedavne prvenstvene utakmice u Varaždinu: u sljedećoj prvenstvenoj stanci.

Tako će se, eto, Bjelovar i Dinamo sastati u srijedu 20. studenog u 13.30 sati na Gradskom stadionu. Dva dana prije Hrvatska je domaćin Portugalu u Ligi nacija, Dinamovi reprezentativci, koliko ih tada bude, moći će barem sjesti na klupu…

Podsjećamo da su Rijeka i Bednja zamijenile domaćinstvo, točnije, Bednja je domaćin na Rujevici, kao što je bio i Neretvanac u 1/16 finala, o čemu je Germanijak već pisao. Dodajmo i da je požeška Slavonija domaćin u Velikoj, na stadionu na kojem je nekad žario i palio Kamen Ingrad te da će Mladost iz Ždralova kraj Bjelovara će ugostiti Hajduk na Gradskom stadionu u Bjelovaru. (G)

Hrvatski nogometni kup, 1/8 finala

Utorak, 22. listopada

Slavonija Požega – Osijek, 17.00

Bednja – Rijeka, 19.30

Srijeda, 30. listopada

Mladost Ždralovi – Hajduk, 14.00

Rudeš – Istra 1961, 14.00

Četvrtak, 14. studenoga

Varaždin – Gorica

Srijeda, 20. studenoga

Bjelovar – Dinamo, 13.30

Srijeda, 27. studenoga

Dugopolje – Lokomotiva, 13.30

Nepoznato:

Šibenik - Slaven Belupo


Tagovi

hrvatski nogometRabuzinovo SunceGNK DinamoBjelovarMladost ŽdraloviHajdukSlavonija PožegaNK OsijekNK VaraždinHNK GoricaDugopoljeNK LokomotivaBednjaHNK RijekaNK RudešIstra 1961NK ŠibenikSlaven Belupo

Ostale Vijesti