Sanjin Strukić/Pixsell
Sanjin Strukić/Pixsell

Pojačanja tek nakon Eura? Rijekin stoper opet na listi Dinamovih želja

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.06.24. | 09:45

Marko Pjaca je najbliži Modrima, to nije tajna. A kad su u pitanju druga imena, u Maksimiru se još zagrijavaju

Nestrpljivi su Dinamovi navijači, kao i svake godine, očekuju svakodnevno barem tračak bijelog dima i najavu da će Dinamo svim snagama napasti Ligu prvaka. No, zasad je mirnije od očekivanja, barem prema van. Unutar maksimirskih zidova se radi, promišlja, zbraja i oduzima, no, kako smo doznali, pravi poslovi očekuju se tek nakon Eura. Ili, barem, nakon što ono završi za Hrvatsku, kad god, jer, i u Dinamu se svakodnevno prati što se događa na europskoj smotri, kako igraju Dinamovi reprezentativci ili neki drugi, koje bi Modri željeli dovesti.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ono što je gotovo sigurno, to nije tajna, povratak je Marka Pjace u modri dres. Dinamo je, navodno, uspio postići bolju cijenu od početnih milijun i pol eura (polovica pripada Pjaci), po nekim informacijama Dinamo neće platiti, ukupno, više od milijun eura. Što se tiče ostalih priča, zna se i da je Dinamo zainteresiran za Slovenca Adama Gnezda-Čerina, međutim, s obzirom da je odigrao dvije vrlo dobre partije na Euru, dojam je da je sve manje dostupan Modrima. Panathinaikos je 'udario' timeout do kraja Eura, onda će popričati sa Čerinom, ponuditi mu novi ugovor ili ga pokušati prodati za viši od iznos od onoga koji nudi Dinamo (2-2,5 milijuna eura). Bude li slovenski reprezentativac inzistirao na odlasku, tada bi Dinamove šanse porasle, no to je trenutno u sferi 'ki bi, da bi'. Marin Šotiček, također, Dinamova je meta, ali, polako, u Maksimiru se, zapravo, tek zagrijavaju kad su dolasci u pitanju, trenutno je najvažnije riješiti višak igrača, vidjeti što će biti s onima, na koje se ne računa.

A u kuloarima se opet počelo šuškati kako je na listi Dinamovih želja i Rijekin stoper Niko Galešić. Nije ta priča nova, spominje se on još od zime, kao velika želja Sergeja Jakirovića. Aktualizirala se ta priča čim je završila sezona, no, u ovom trenutku Damir Mišković i Rijeka za njega traže više no što Dinamo može i želi platiti (oko tri milijuna eura). Ohladila je ta svota ljude u Maksimiru, međutim, Galešićevo se ime pojavljuje u svim razgovorima i očekuje se da će ga Dinamo (ponovno) pokušati dovesti. No, teško je u ovom trenutku reći, koliko je taj transfer izvjestan.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoNiko GalešićHNK RijekaSergej JakirovićLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti