Borna Jaksic/Pixsell
Borna Jaksic/Pixsell

Počela prodaja ulaznica za ogled sa Škotskom

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.10.24. | 20:09

HNS objavio detalje

Hrvatsku reprezentaciju u studenom očekuje završetak grupne faze natjecanja u Ligi nacija - Vatreni igraju sa Škotskom u petak, 15. studenog u 19.45 sati po lokalnom vremenu, na stadionu Hampden Park u Glasgowu, a potom su tri dana kasnije domaćini Portugalu na stadionu Poljud u Splitu (ponedjeljak, 18. listopada u 20.45 sati). 

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Od četvrtka 24. listopada u prodaji su ulaznice za utakmicu u Škotskoj, a prodaja ulaznica za utakmicu u Splitu počet će krajem listopada, stoji na stranicama HNS-a.

Hrvatski navijački sektor: 44 €

Prodaja ulaznica za utakmicu u Škotskoj bit će organizirana putem interneta na HNS-ovom portalu za ulaznice. Ulaznice će biti dostupne isključivo u mobilnoj aplikaciji Škotskog nogometnog saveza, a svi kupci će nekoliko dana prije utakmice dobiti e-mail od Škotskog nogometnog saveza s uputama kako preuzeti aplikaciju na mobilni telefon na kojem će biti ulaznice. Sve ulaznice kupljene u jednoj kupovini bit će vezane na jednu e-mail adresu i samim time na jedan mobilni uređaj, a kako ulaznice nisu prenosive s osobe na osobu, tako nisu prenosive niti s mobitela na mobitel i svi koji su u jednoj kupovini morat će ući zajedno na stadion s tim jednim mobilnim uređajem na kojem su sve ulaznice iz te kupovine.

Pravo na kupovinu ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka. Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica je 5. studenog u 12:00 ili do prodaje svih raspoloživih ulaznica. 

Tijekom četvrtka, 24. listopada najvjerniji navijači s najviše dolazaka na utakmice reprezentacije u proteklih pet godina dobit će pravo prvokupa ulaznica prema programu vjernosti i po sustavu: 

- prvih 22 po 4 ulaznice, 

- do 47. mjesta po 3 ulaznice

- do 481. po 2 ulaznice

Najvjerniji navijači će na svoj e-mail dobiti poveznicu za kupnju ulaznica unutar 24 sata od primitka e-maila.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



 



Tagovi

HNSHrvatska nogometna reprezentacijaškotska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti