Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Plenković progovorio o Boysima u Grčkoj, ali i o Maksimiru: "Sutra će biti sporazum o rješenju problema novog Dinamovog stadiona"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.12.23. | 18:42

Puno je alarmantnih tema o kojima se predsjednik Vlade mora baviti, kako u sportu, tako i u drugim sektorima, a izbori su sve bliže...

Riječani se vesele novoj Kantridi, Zekić upozorava da njegovi igrači još nisu dostojni novog stadiona na Pampasu, Aldo Drosina upisala je rekordnu posjetu, koprivnički travnjak kao i svake sezone 'plače' čim padnu temperature... Svega ima u tom našem HNL-u, no kada su stadioni u pitanju, uvijek je prvo i glavno pitanje ono maksimirskog betonskog zdanja.

Prouči cjelokupnu ponudu za rukomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Već godinama se najavljuju rješenja, već godinama ista uništavaju raznim novim problemima koji iskaču na putu, a nakon što je ljetos 1. rujna bio zacrtan kao datum kada bi se trebao postići dogovor između države, Grada Zagreba i Zagrebačke nadbiskupije kojim bi se riješili imovinsko-pravni odnosi oko zemljišta u Maksimiru, stiglo smo i do iza 1. prosinca bez konkretnijih detalja.

Vaterni su odradili svoju posljednju utakmicu kvalifikacija za Euro na zadnju kakvo poznajemo, Dinamo će još neko vrijeme igrati u svome poznatom domu, ali da se nešto kreće tvrdi premijer Plenković.

"Sutra će na Vladi biti sporazum Vlade i Zagrebačke nadbiskupije o rješenju problema Dinamovog stadiona, ali o tome ćemo više sutra", rekao je predsjednik Vlade, Andrej Plenković, prenosi N1.

Osim pitanja o stadionu, što se sportskih tema tiče, dotaknuo se i one oko uhićenih Bad Blue Boysa.

“Izuzetno smo angažirani od kolovoza u vezi hrvatskih državljana u Grčkoj. Mi svoju zadaću ispunjavamo, a apel koji smo čuli, potvrda je svemu što radimo. Molio bih sve da se strpe još koji dan.”

Povikali su Dinamovi navijači dok su ih dovozili na sud 'Plenkoviću, vadi nas van!', a hoće li biti uslišane njihove želje, ostaje tek vidjeti. Baš kao i još jedno u nizu obećanja vezanih za 'najružniji stadion na svijetu', usput budi rečeno, dom brončane reprezentacije svijeta.



Tagovi

Andrej PlenkovićDinamo MaksimirMaksimirStadion Maksimir

Ostale Vijesti