NK Lokomotiva/X
NK Lokomotiva/X

FOTO/VIDEO Hajdučka 'opsada' Kranjčevićeve: Više od pet tisuća navijača Bijelih stiže na okršaj s Lokosima

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.12.23. | 17:16

Lokomotiva je na službenim stranicama dodala i informaciju za gostujuće navijače, da ulaznice za gostujuću istočnu tribinu mogu kupiti i u Splitu u organizaciji Hajduka

Na današnji dan prije točno 20 godina, Hajduk je slavio protiv Dinama 3-1 na Poljudu u zadnjem kolu jesenskog dijela sezone 2003./04. u zimskoj stanci osigurao prvo mjesto na tablici. Ispostavit će se kasnije, zadržao ga je i na kraju sezone te postao prvak Hrvatske, baš kao i sezonu kasnije kada mu je također pošlo za rukom da bude najbolja momčad i prije zimske stanke i na kraju sezone. Bile su to i posljednje sezone kada su splitski Bijeli bili prvaci Hrvatske. Od te davne 2005. godine, traje njihov post.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ove je sezone slična priča. Hajduk je domaćom pobjedom nad Goricom u zadnjem kolu osigurao naslov jesenskog prvaka, što je posljednji put uspio u istoj sezoni u kojoj je osvojio i posljednji naslov, a navijači Bijelih i ove se sezone nadaju istom scenariju pa svome klubu žele dati najveću moguću potporu. Naime, u petak se u prvoj utakmici 18. kola HNL-a sastaju Lokomotiva i Hajduk. Vlada velik interes za utakmicu, posebno među navijačima Hajduka koji u redovima stoje na hladnom vremenu pred stadionom u Kranjčevićevoj kako bi došli do svojih ulaznica za susret.

Nakon što su napubnili Aldo Drosinu, bit će ovo još jedan stadion u HNL-u koji će biti dupkom pun zahvaljujući navijačima Hajduka. Navodno bi ih na ovome susretu trebalo biti više od 5 tisuća. Hajduk je za pripadnike Torcide iz Dalmacije naručio 1.000 ulaznica, a preostalih 400 prodaje se na blagajnama. Lokomotiva ima oko 400 godišnjih pretplatnika, a ostatak ulaznica za zapadnu tribinu također je u prodaji na blagajnama Kranjčevićeve. Na dan utakmice ulaznice za gostujuću (istočnu) tribinu neće biti u prodaji.

Video kako izgledaju redovi pred Kranjčevićevom pogledajte OVDJE.


Ulaznice za susret u prodaji su od danas te ih je moguće kupiti samo i isključivo na blagajni Stadiona u Kranjčevićevoj u radnom vremenu blagajne. Cijene ulaznica je za zapadnu tribinu 10 eura, za istočnu sedam, a za djecu mlađu od 12 godina u pratnji odrasle osobe ulaznice su besplatne.


Lokomotiva je na službenim stranicama dodala i informaciju za gostujuće navijače, da ulaznice za gostujuću istočnu tribinu mogu kupiti i u Splitu u organizaciji Hajduka.

Podsjetimo, prije zimske stanke na rasporedu je i najveći derbi hrvatskog nogometa, između Dinama i Hajduka, koji će se igrati na Maksimiru 17. prosinca od 17.15. (eg)



Tagovi

HNLHajdukLokomotiva ZagrebNK LokomotivaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti