Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Petko i Neva nepromijenjeno, u napad mogu Špikić i Pjaca: "Netko od krila će iskočiti“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.10.24. | 13:45

Situacija s dvojicom ozlijeđenih, važnih Dinamovih igrača slična je onoj prije Salzburga. No, Bjelica ne očajava

Utakmica sa Salzburgom ostavila je traga, Dinamovi igrači još 'vidaju rane'. Nenad Bjelica kazao je da još nije siguran na koga će moći računati u nedjelju protiv Osijeka, ali otkrio je da situacija s dvojicom važnih igrača, koji su obojica zaigrali u Salzburgu, još uvijek nije bajna.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"S Petkovićem i Nevistićem je isto stanje kao i prije Salzburga. Nevistić ima razdoblje kad je bolje i kad nije dobro. Vidjet ćemo... Nemam problema da igramo sa Zagorcem, kao što nemam problema da nekoga od krilnih igrača stavim u napad ako nemamo drugo rješenje. Tako je u Salzburgu bila opcija da u napadu igraju Špikić ili Pjaca, da Petković nije igrao", ne očajava Nenad Bjelica.

Imao je nakon Pule primjedbe na predstavu svojih krila, uostalom, protiv Monaca i Salzburga zaigrao je bez krilnih igrača u prvih 11. Kakvi su daljnji planovi po tom pitanju?

"Dosta sam miksao momčad, nisam niti dao svima aspolutno povjerenje, iako vjerujem u sve njih. Igraču trebaju dvije-tri utakmice da se naviknu, da uhvate kontinuitet, iako u Dinamu nemaju puno vremena. Možda sam se krivo izrazio da nam nisu puno donijeli, možda nisu donijeli kako smo očekivali. Ali svi oni rade dobro, nadam se da će već u nedjelju netko od njih netko iskočiti."

Ali, nije igračima niti lako doći do forme, do sampouzdanja, ako ne igraju?

"Igrači mogu do samopouzdanja i na treningu, a onda se ono hrani na utakmicama. Na igračima je da iskoriste šanse kad je dobiju da bi trener na njih računao. Svi su oni u stanju pomoći, to je sigurno. Iako im nije lako kad ne igraju puno, možda su i malo uzdrmani i tom promjenom sustava, formacijom kakvom smo igrali u Salzburgu. Ali, vjerujem u njih." (T.N.)



 


Tagovi

GNK DinamoNenad BjelicaOsijekBruno PetkovićIvan Nevistić

Ostale Vijesti