PIXSELL
PIXSELL

Perković: "Ako će biti penal, pucat će ga Lovrić"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.04.23. | 14:23

Trener Osijeka najavio je utakmicu sa Slaven Belupom i borbu za treću poziciju u HNL-u

Uoči gostovanja kod Slaven Belupa na Gradskom vrtu upriličena je press konferencija na kojoj je Borimir Perković prenio svoje dojmove o proteklom tjednu u Osijeku i najavio utakmicu u Koprivnici.

“Iza nas je običajan radni tjedan. Možda u malo boljim okolnostima nego prošli, jer su nam se uoči Lokomotive dogodile ozljede i viroza. Ovaj tjedan je bez toga. U smislu kadra imamo bolju situaciju. Vraća nam se Lovrić, s nama je Čeberko. Oporavio se Leovac. Nema Gržana i Nejašmića. Nadam se njihovom povratku nakon Belupa”, bio je jasan trener Perković koji je iskoristio priliku da pohvali radni elan i atmosferu u svlačionici u koju je vraćen Čeberko a u kojoj više ne stanuju Barri i Topčagić.


“Što se tiče Čeberka, priključio nam se. Zaboravili smo što se dogodilo, fizički je spreman i konkurirat će za utakmicu. Za Barrija i Topčagića mislim da sam bio jasan i ranije. Oni nisu dio prve momčadi, nisu u svlačionici”.

Perković se vratio malo na utakmicu s Lokomotivom za koju je rekao kako je jako zadovoljan dinamikom, brzinom i energijom. Da je koncentracija bila dobra i da se tehnički to dobro odradilo.


“To je nešto što bi Osijek trebao igrati”.

Protiv Lokomotive je prekinut golgeterski post Ramona Miereza.

“Vesele me njegovi golovi. Pričali smo nakon utakmice, imao je neugodnu ozljedu ali karakter i velika želja da zaigra mu je vratila kroz golove. Uvijek je to tako”.

Mierez nije pucao kazneni udarac, a kako stvari stoje niti neće…

“U slučaju da dođe do kaznenog udarca, pucat će ga Lovrić”, jasan je bio trener Osijeka.




Tagovi

Borimir PerkovićNK OsijekHNLSlaven Belupo

Ostale Vijesti