Slavko Midžor/PIXSELL
Slavko Midžor/PIXSELL

Perišić: „Pitajte ljude iz Ajaxa zašto su propali pregovori“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 20.09.24. | 16:13

Hrvatski reprezentativac predstavljen je u PSV-u

Nakon burnog rastanka s Hajdukom, Ivan Perišić, svoju je sreću pod nogometnim suncem pronašao u Eindhovenu. Nakon kratkotrajne, ali intenzivne potrage za novim klubom, odabir je pao na PSV, iako je, kako sam kaže, imao i drugih ponuda - iz Italije, Španjolske, Njemačke, ali i Nizozemske. Hrvatski reprezentativac je predstavljen u novom klubu, a na konferenciji za medije pričao je o brojnim temama, pa i o tome da je bio u pregovorima s – Ajaxom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Ajax mi je prišao prije deset dana, ali sam sretan što sam završio ovdje u PSV-u. Zašto su propali moju pregovori s Ajaxom? To morate pitati njih'“, rekao je Perišić pa otkrio do kada će igrati nogomet.

„Volim nogomet, ne mogu zamisliti moj život bez njega. Igrat ću ga dokle god sam u top 3 na testiranju. Naporno sam radio nakon operacije, trenirao sam 12 sati dnevno samo kako bih se vratio. Vidjet ćemo kako će koljeno izdržati... Ali želim igrati nogomet još godinama. To je moja želja. Riskirao sam, ali bio sam uvjeren da ću uspjeti. Vratio sam se snažniji, više se ne bojim. Sad moram na travnjaku pokazati starog Ivana“.

O trenucima nakon razilaska s Hajdukom.

„Bio sam prilično nervozan, trenirao sam u neizvjesnosti dok sam čekao klub. Kada sam dobio poziv PSV-a smjesta sam rekao da. Igraju dobar nogomet, naučit ćemo od poraza od Juventusa. Želim se boriti za trofeje, gladan sam pobjeda i jedva čekam igrati za ovaj klub U Bayernu smo igrali isti nogometni stil, to neće biti problem. Ali mi treba još vremena za uhvatiti formu“.

O Perišiću je govorio i njegov novi trener Peter Bosz:

„Perišić je trenirao s ostatkom grupe i ostavio je fantastičan dojam. Nije nemoguće da zaigra već u nedjelju. Ono što obožavam kod njega je koliko je samo profesionalan. Taj način na koji se brine o svojem tijelu, kako trenira... Sve je na najboljoj razini. Veselim se radu s njim, on je primjer za sve mlade dečke“.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

PSV EindhovenEredivisieIvan Perišić

Ostale Vijesti