Paul Scholes žestoko udario po Van Gaalu: Nikada ne bih igrao za ovakav Man United!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.10.15. | 11:40

"Djeluje kao da Van Gaal ne želi da igrači pobjeđuju i daju golove."

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda, Paul Scholes, kritizirao je menadžera Louisa van Gaala zbog načina na koji igra momčad s Old Trafforda.

„Najteže je naučiti igrača da postiže golove i bude kreativan. Očigledno je da u momčadi postoji nedostatak rizika i kreativnosti. Djeluje da Van Gaal ne želi da igrači pobjeđuju i daju golove. To definitivno nije momčad za koju bih volio igrati. Sir Alex Ferguson se nije slijepo držao stila igre“, rekao je Scholes za BBC.

On je stao u obranu kapetana Waynea Rooneyja, koji je ove sezone postigao samo tri gola, istaknuvši da mnogi bivši napadači ne bi postizali golove u aktualnoj momčadi Man Uniteda.

„Bio sam na gradskom derbiju i gledao Rooneyja prvih 20 minuta. Odlično se kretao, ali igra u takvoj momčad gdje nitko nije u stanju da mu doda loptu. Ruud van Nistelrooy, Teddy Sheringham, Andy Cole, također ne bi mogli igrati u ovoj momčadi. Nema utrčavanja u kazneni prostor, igrači sredine terena ne odlaze naprijed. Mislim da je jako teško biti napadač u ovakvom Unitedu“, dodao je Scholes.

Srčani veznjak dres Manchester Uniteda nosio je 20 godina, od 1993. do 2013., s kratkom pauzom u drugoj polovici 2011. godine. U tom periodu osvojio je 25 trofeja, od čega 11 titula u Premierligi, te dva naslova pobjednika Lige prvaka.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Paul ScholesManchester UnitedLouis van GaalWayne Rooney

Ostale Vijesti