Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Pašalić poslije remija s Olimpijom: „Moramo u nekim situacijama dignuti glavu, ostaviti loptu onome tko je u boljoj poziciji…“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.08.24. | 22:16

Ponajbolji igrač Rijeke optimističan je uoči uzvrata

Rijeka ipak nije uspjela u prvoj utakmici play-offa za Konferencijsku ligu doći do pobjede protiv ljubljanske Olimpije. Na kraju je na rujevičkom semfaoru stajalo 1-1, s tim da bi taj rezultat prije utakmice Slovenci potpisali bez razmišljanja, a Riječani bez ikakve sumnje odbili. No, nogomet je takav, pravila nema, a jedino sigurno je da je uoči uzvrata sve otvoreno te da Riječani sada u Ljubljani moraju doći do pobjede koja će im osigurati europsku jesen.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon trenera Đalovića, kod Valentine Miletić s Max Sporta i njenog stručnog sukomentatora Samira Toplaka stigao je Marco Pašalić, Rijekin reprezentativac, koji je ovako vidio utakmicu:

"Mogu reći da nismo loše igrali. Šteta zbog tog primljenog pogotka, mogli smo do pobjede. Doma igramo najbolje, a u Ljubljani sada moramo biti još bolji i još jači. Moramo u nekim trenucima dignuti glavu i ostaviti drugom loptu, onome tko je u boljoj poziciji. Mislim da smo u prvom poluvremenu bili puno bolji, a pred kraj su nas oni malo stisli. Nema veze, vjerujem da ćemo u Sloveniji biti bolji."

Imao je Marco nekoliko dobrih prilika, čak je iz kornera uzdrmao vratnicu, ali lopta nije htjela ući.

"Danas nije ušla, gađao sam iz kornera i nekih drugih pozicija, ali nema veze, bitno je da smo mi dobri, ja uvijek kažem da nije bitno tko zabije, nego da se zabije. U svakom slučaju mislim da je sve otvoreno za drugi tjedan ako ovako budemo igrali. Moramo igrati u Ljubljani kako smo igrali u prvom poluvrmenu ove utakmice. Čak i kada bude nekih promjena, moramo nastaviti isto igrati. Zadnjih pola sata smo malo pali, ali nešto je i do njih, imaju stvarno brze igrače. No, što je tu je, idemo u Sloveniju po pobjedu."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marco PašalićHNK RijekaRijekaKonferencijska ligaOlimpija Ljubljana

Ostale Vijesti