REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Pašalić: „Mogao sam dvaput zabiti u prvom i jednom u drugom poluvremenu. Frustrirajuća utakmica…“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.10.24. | 12:43

Vatreni će ovu srijedu nastojati što je prije moguće izbrisati iz svojih misli...

Nebrojeno puta smo vidjeli loptu u mrežu, ali na kraju moramo prihvatiti ovaj remi, rekao je za Sky Sport Italiju hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić nakon 0-0 njegove Atalante protiv Celtica u Bergamu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Treću utakmicu u Ligi prvaka Atalanta nije primila pogodak, ali je drugi put na svom stadionu odigrala 0-0. Prije škotskog prvaka Atalanta je bez golova remizirala i protiv Arsenala.

„Podatak da nismo primili pogodak je hvale vrijedan, ali nitko nije zadovoljan s ovih 0-0. Da je samo jedna lopta završila u njihovoj mreži utakmica bi se otvorila i mislim da bi uvjerljivo slavili. Ovako, nažalost, moramo prihvatiti ovih 0-0“, rekao je Pašalić koji je u prvom poluvremenu imao dvije najbolje šanse za domaćina.

Prvo je nakon njegovog dobrog udarca glavom lopta odsjela na gredi, dok je potom pucao s deset metara, ali je loptu zaustavio vratar Celtica Schmeichel.

„Stvarno smo imali puno prilika. Ja sam dva puta mogao zabiti u prvom, još jednom u drugom poluvremenu. Ali, bila je to jedna od onih utakmica kada možeš napraviti što god, ali lopta neće u mrežu. Baš jedna od onih frustrirajućih utakmica“, zaključio je Pašalić.

S pet bodova Atalanta se trenutačno nalazi na 17. mjestu ljestvice Lige prvaka, a jedna je od pet momčadi koja nakon 270 minuta nije primila pogodak. Preostale momčadi s čistom mrežom su Aston Villa, Manchester City, Inter i Arsenal.


(Hina) 


Tagovi

Mario PašalićAtalantaLiga prvaka

Ostale Vijesti