REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Pašalić se ispromašivao protiv Schmeichela, remizirali Brest i Bayer

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.10.24. | 21:19

Atalanta je bila mnogo bolja od škotskog prvaka, stvorila je brojne prilike, ali danskog vratara Schmeichela na suparničkim vratima nije uspjela svladati

Nogometaši Atalante i Celtica odigrali su utakmicu bez pogodaka u Bergamu, u trećem kolu Lige prvaka, dok su remizirali i Brest i Bayer odigravši 1-1.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Atalanta je bila mnogo bolja od škotskog prvaka, stvorila je brojne prilike, ali danskog vratara Schmeichela na suparničkim vratima nije uspjela svladati.

U prvom poluvremenu dvije najbolje šanse za Atalantu je imao Mario Pašalić. U 18. minuti hrvatski reprezentativac je odlično skočio i dobro pucao glavom, ali je lopta odsjela na gredi. Samo šest minuta kasnije ponovno je Pašalić mogao razveseliti domaće navijače, ali ni tada nije uspio. Dobio je odličnu povratnu loptu koju je dočekao na deset metara od vrata Celtica. Pucao je iz prve, ali direktno u suparničkog golmana Schmeichela.

Odmah na startu drugog dijela opet je zaprijetio hrvatski igrač. Dobro se ubacio, pucao glavom, ali prilično neprecizno. Kao i kroz cijelo prvo poluvrijeme, tako je i u uvodnom dijelu nastavka Atalanta konstantno napadala, nizala, ali i propuštala prilike.

Kako se utakmica približivala kraju tako je i splasnuo domaći pritisak, a Celtic je sve do kraja sačuvao bod te sada ima četiri na svom kontu. Atalanta je trenutačno na pet bodova, a Pašalić je zamijenjen u 78. minuti.

Brest i Bayer su remizirali 1-1 čime su i dalje bez poraza u Ligi prvaka, ali tim rezultatom je stao i pobjednički mini niz oba sastava, budući da su slavili u uvodna dva kola. Wirtz je doveo Bayer u vodstvo u 24. minuti, a izjednačio je Lees-Melou u 39. kada je iz prve lijepo zahvatio loptu i s vrha šesnaesterca pogodio za 1-1.

U drugom poluvremenu su gosti iz Leverkusena dva puta tražili jedanaesterce, ali nisu došli u situaciju pucati s bijele točke. (Hina)



Tagovi

AtalantaLiga prvakaBrestBayer LeverkusenCeltic

Ostale Vijesti