Marko Prpić/Pixsell
Marko Prpić/Pixsell

Ozlijedio se Marko Pjaca! Ali, bit će spreman za Qarabag?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.08.24. | 20:05

Sergej Jakirović uoči utakmice HNL-a ostao je bez najzvućnijeg pojačanja

Iznenadio je Sergej Jakirović sastavom za Šibenik (petak, 21 sat), više formacijom, nego imenima. Odlučio se za sustav s trojicom u zadnjoj liniji, Ristovski-Bernauer-Mmaee, tu su i dvojica napadača Petković i Kulenović od prve minute. Kako drugačije to protumačiti nego 'generalkom' za play-off Lige prvaka i prvi dvoboj s Qarabagom u utorak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, u oči upada da u zapisniku nema Marka Pjace. Kako doznajemo, Pjaca se ozlijedio na treningu u četvrtak, dobio je jak udarac, Propustio je utakmicu sa Šibenikom, ali u Maksimiru čine sve da bi bio spreman za Qarabag, prema svemu sudeći, to će i biti. Srećom, nije stradao kao nedavno Mauro Perković, kojega čeka višemjesečna pauza. Još na početku priprema na treningu je stradao i Luka Stojković, očito, žestoki su treninzi u Dinamu, opasniji od utakmica.

Nema u zapisniku niti Kevina Theophilea, ali kod njega je u pitanju pošteda. S 35 godina na leđima KTC ne može igrati baš svaku utakmicu, a sad kad kreće ritam od dvije utakmice tjedno, Theophile će biti u konkurenciji za europske dvoboje, dok će ove u HNL-u uglavnom preskakati. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoNK ŠibenikMarko PjacaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti