REUTERS/Oli Scarf
REUTERS/Oli Scarf

Osveta za Van Persieja ili zamjena za Kanea: Anthony Martial uskoro postaje stanovnik Londona

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.09.21. | 21:50

Žele ga dva žustra rivala

Manchester United trenutno je krcat kvalitetnim napadačkim rješenjima. Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani, Mason Greenwood, Marcus Rashford i Anthony Martial, svi su oni na raspolaganju treneru Oleu Gunnaru Solskjaeru. A jedan je dolaskom Ronalda iz Juvea, čini se, postao – višak.

Anthony Martial odigrao je svega 99 minuta za Crvene vragove u novoj sezoni. Jedino je protiv Southamptona prije mjesec dana u ligi krenuo od prve minute, u drugim susretima ulazio je s klupe, a protiv West Hama na početku tjedna uopće nije dobio priliku. Ne čudi, stoga, kako su pojavile glasine da bi Francuz nakon šest godina u Manchesteru mogao pronaći novi klub.

Prema pisanju turskog novinara Ekrema Konura, 25-godišnjaka žele dva londonska rivala. Arsenal s jedne, a Tottenham s druge strane. Klubovi će ga pokušati potpisati u zimskom prijelaznom roku u siječnju, a već su počeli pripremati ponude.

Martial je u 264 nastupa za United, koji ga je Monacu 2015. platio 60 milijuna eura, zabio 78 gola i dodao 50 asistencija. Paralelno s potpisom za klub, počeo je igrati za reprezentaciju Francuske, gdje je u 30 nastupa stigao do dva zgoditka. Devetka s Old Trafforda danas vrijedi 45 milijuna eura, a ugovor mu traje do ljeta 2024. godine.



Tagovi

engleskaManchester UnitedTottenhamArsenalAnthony Martial

Ostale Vijesti