REUTERS/David Klein
REUTERS/David Klein

Sherwood: "Ronaldo bi mogao postati trener Uniteda unutar 18 mjeseci"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.09.21. | 22:47

Već je pokazao želju da momčad vodi s klupe

Iako još uvijek nezasitan igrač, 36-godišnji Cristiano Ronaldo uskoro bi se mogao umiroviti i postati – trener. I to ne bilo koga, već svog sadašnjeg kluba, Manchester Uniteda. Tako barem kaže bivši strateg Tottenhama, Tim Sherwood.

Ronaldo je već pokazao želju da momčad vodi s klupe. U finalu Europskog prvenstva 2016., kada je morao izaći iz igre zbog ozljede, stajao je uz trenera Fernanda Santosa te pomagao svojim suigračima da u konačnici dođu do – trofeja. Prošlom tjedna tako je stajao i pokraj Olea Gunnara Solskjaera, stratega Crvenih vragova, u porazu kluba kod Young Boysa u Europi.

“Mislim da je u redu da je Ronaldo uz aut-liniju i da će Ole to morati prihvatiti. Ako ga dovedeš u svoj nogometni klub moraš znati što te očekuje”, kazao je 52-godišnji Englez.

Dodao je kako je ovo jedan potpuno drugi Ronaldo u odnosu na onog koji je u klub kao mladić došao iz Sportinga.

“Zna kako je potreban i ako osjeća da treba stajati uz trenera i davati upute, onda mu morate dopustiti da to radi. Ako Solskjaer ne zadrži svoj posao, mogu vidjeti Ronalda kao trenera Manchester Uniteda unutar 18 mjeseci”, zaključio je Sherwood.



Tagovi

Manchester UnitedengleskaCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti