Photo: Luigi Canu/LiveMedia / ipa-agenc/IPA
Photo: Luigi Canu/LiveMedia / ipa-agenc/IPA

Osijek Olimpiji ‘krade’ braniča iz Barija?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.05.24. | 09:34

Ove sezone odigrao je samo 11 utakmica, ukupno 659 minuta

Sportski direktor Osijeka Jose Boto najavio je pojačanja za novu sezonu, provjetravanje svlačionice u svakom slučaju, prvi je korak prekid suradnje s trenerom Zoranom Zekićem koji je uspio Bijelo-plave dovesti do četvrtog mjesta i europskih kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvo igračko novo ime, koje tek treba dokazati da će biti pojačanje, doći će iz Dinama, Marko Soldo (20) koji je ovu sezonu proveo na posudbi u Gorici, a osim što se kuloarski spominje Dominika Dogana iz osječkog Zrinskog, slovenski portal Planetnogomet otkrio je da Boto ‘puca’ na Slovenca iz Barija Žana Žužeka (27).

Riječ je o 186 cm visokom srednjem braniču, dešnjaku, bivšem slovenskom U21 reprezentativcu kojeg je Osijek htio već prošle zime, ali ga Bari nije pustio. Klub koji se upravo bori za ostanak u Serije B s Trenanom Slovenca je doveo u ljeto 2022. za 250.000 eura iz Kopera, koji ga je doveo 2019. Iz Domžala. Ove sezone odigrao je samo 11 utakmica, ukupno 659 minuta. No, prema pisanju Planetnogometa, Žužeka želi i Olimpija, koja je prije nekoliko tjedana uspostavila kontakt s nogometašem, saznala uvjete pod kojima bi došao, no pojavio se i Osijek. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Žan ŽužekBariOlimpija LjubljanaNK OsijekLjetni prijelazni rok 2024.Jose Boto

Ostale Vijesti