Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Šok u Osijeku: Zoran Zekić dobio otkaz!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.05.24. | 11:54

Vodit će momčad protiv Varaždina u posljednjem prvenstvenom kolu, ali tu ujedno i završava njegov drugi mandat na klupi Bijelo-plavih.

Dan nakon pobjede protiv Rijeke u 35. kolu HNL-a, Zoran Zekić posao je – bivši!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama koje donosi Nikola Patković iz Jutarnjeg lista, a ista je potom potvrđena i Germanijaku, Zekić će još voditi momčad u posljednjem kolu protiv Varaždina, nakon čega će svoj trenerski put nastaviti negdje drugdje.

Podsjetimo, Bjelica je u Osijeku otkaz dobio nakon pobjede nad Hajdukom, da bi sada Zekić stradao nakon pobjede protiv Rijeke. Izgleda kako se treneri Osijeka najviše moraju pribojavati – pobjede!

Zekić je u Osijek stigao iz albanskog Partizanija kao velika želja predsjednika Sakalja, ali našto kasnijim dolaskom sportskog direktora Josea Bota ovakav se ishod mogao naslutiti. Doduše, Bijelo-plavi su u posljednje vrijeme igralinešto bolje no prije, izborili su četvrto mjesto kolo prije kraja sezone, u prvu momčad promoviran je i iznimno talentirani Matković, ali usprkos svemu Zekićev drugi mandat na klupi Osijeka ipak je sada završio.



Tagovi

Zoran ZekićOsijekHNLHrvatska nogometna ligaNK OsijekJose Boto

Ostale Vijesti