Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Osijek na Loksu bez standardnih stopera, ali Poms ima rješenje!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.09.22. | 12:55

Nogometaši Osijeka nastavljaju HNL domaćim ogledom protiv Lokomotive u subotu (16.55, MAXSPORT1) na Gradskom vrtu

Jake snage poslali su u Gradskom vrtu za najavu dvoboja s Lokomotivom s kojim se nastavlja prvoligaška utrka. Trener Rene Poms i Ivica Ivušić, vratar reprezentacije ne skrivaju optimizam uoči dvoboja s kojim će pokušati doći do treće pobjede u nizu nakon trijumfa protiv Gorice i Rijeke.

Osijek – Lokomotiva 16.55

"Imali smo prošli tjedan malo specifičan jer je puno igrača igralo u reprezentacijama. Što je dobro s jedne strane, s druge su nam nedostajali u treningu. Neki su imali viroze, ali vraćaju se. Imali smo dobre treninge ali siguran sam da ćemo biti spremni za Lokomotivu. Zadnji rezultati su dobri, želimo nastavati s njima" rekao je Poms s kojim se složio Ivušić.

"Radimo odlično, atmosfera je dobra u svlačionici. Nastavljamo nakon dvije vezane pobjede. Bit će teško, Lokomotiva je pokazala da je odličan protivnik, ali mi smo spremni", naglasio je vratar.

Jasno je da protiv Lokomotive neće biti kapetana Mile Škorića koji se muči s ozljedom leđa. Kakva je situacija sa Škorićem objasnio je Rene Poms:

"Mile je imao problem nekoliko tjedana. Traži se uzrok, je l' išijas ili nešto drugo. Neće ga biti nekoliko tjedana, nećemo se žuriti s povratkom. Možda je i operacija opcija. Nedostajat će nam, ali želimo mu brz oporavak".

Što se tiče sastava, neće biti Škorića ali niti Lončara koji je kartoniran.

"Vjerujem svima koje imam u svlačionici, imam neke opcije. Ali uvijek kažem, ako imamo 11 zdravih onda ćemo pronaći rješenje i jasan plan. Priliku će možda dobiti neki koji su manje igrali, ali sam siguran da će biti motivirani da pokažu kako im je mjesto na terenu".

Na trenera se nadovezao i Ivušić.

Osijek – Lokomotiva 16.55

"Sigurno nam nedostaju Mile i Lonka, ali sam isto siguran da će ostali opravdati povjerenje i dati svoj maksimum da doprinesu što više ekipi. Miran sam.

Lokomotiva se traži i sigurno dolazi motivirana na Gradski vrt.

"Talentirani su, mladi igrači se žele dokazati. Opasni su. Igrali su dobro protiv Dinama i biti će na visokoj razini protiv Osijeka, ali vjerujemo u sebe, svoju kvalitetu i želimo to pokazati", zaključio je Rene Poms.

HNL, 11. kolo

Petak, 30. rujna

Varaždin – Istra 1961 18.00

Subota, 1. listopada

Osijek – Lokomotiva 16.55

Dinamo – Slaven Belupo 19.30

Nedjelja, 2. listopada

Rijeka – Hajduk 15.00

Šibenik – Gorica 17.30


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

NK OsijekRene PomsIvica IvušićLokomotiva ZagrebHNL

Ostale Vijesti