Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Čabraja: "Želimo u narednim kolima nadoknaditi bodove"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.09.22. | 13:05

"Tablica je uvijek relevantna, znači tu smo gdje jesmo. Fale nam u konačnici neka tri boda da bi bili zadovoljni"

Silvijo Čabraja zadovoljan je u kakvom stanju su mu se vratili reprezentativci nakon stanke, a strateg kluba s Kajzerice najavio je i kako ipak želi pojačati bodovni saldo u nastavku prvenstva.

„Tablica je uvijek relevantna, znači tu smo gdje jesmo. Fale nam u konačnici neka tri boda da bi bili zadovoljni. No tako je kako je, idemo probati u ovoj drugoj nadolazećoj četvrtini nadoknaditi bodove. Reprezentativci su se vratili u dobrom stanju, normalno treniramo zadnja tri dana i reprezentativci će konkurirati za ekipu sutrašnje utakmice“, istaknuo je Čabraja, pa dodao kako još nije siguran u kakvom će mu sastavu momčad istrčati sutra od 16.55 protiv Osijeka na Gradskom vrtu.

„Ne smijemo zaboraviti kako imamo dva kartonirana igrača, dvoboj propuštaju Marić i Goričan. Vidjeti ćemo u kakvom je stanju rehabilitirani Bošković, hoće li on moći ući u konkurenciju, tako da u ovom trenutku sastav još ne znamo“.

I još dvije vijesti stižu s Kajzerice. Prva je da je jučer protekla godina dana otkako je preminuo voljeni predsjednik Tin Dolički. Tom prigodom je delegacija Lokomotive na čelu s predsjednikom Gluhinićem i direktorima Šikićem i Gudasićem posjetila je njegovo posljednje počivalište.

„Prošlo je godinu dana, no predsjednik Dolički će zauvijek ostati u našim srcima, a njegova djela zauvijek će ostati upisana u povijesti Lokomotive“, stoji na stranicama Lokomotive.

A druga vijest je da je krenula prodaja Lokomotivinih dresova.

A više informacija o tome potražite OVDJE

HNL, 11. kolo

Petak, 30. rujna

Varaždin – Istra 1961 18.00

Subota, 1. listopada

Osijek – Lokomotiva 16.55

Dinamo – Slaven Belupo 19.30

Nedjelja, 2. listopada

Rijeka – Hajduk 15.00

Šibenik – Gorica 17.30

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

NK LokomotivaSilvijo Čabraja

Ostale Vijesti