NK Osijek
NK Osijek

Osijek još predstavlja: Cvijanović i Sajko ponovno među Bijelo-plavima

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 12:46

Obojica su dvadesetogodišnjaci, Ivan je imao odličnu sezonu u Šibeniku dok je Tin uspješno branio za Jarun

Na Opus Areni ovaj tjedan redovito treniraju i povratnici u momčad Osijeka. S posudbi koju su imali u proteklom razdoblju Bijelo-plavima su se ponovno pridružili Ivan Cvijanović i Tin Sajko, obojica 20-godišnjaci.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Cvijanović je imao itekako uspješnu sezonu u HNK Šibenik s kojim je izborio ulazak u HNL, sudjelujući pritom sa sedam svojih golova s pozicije lijevog bočnog što je zaista odličan učinak za takav profil igrača u 32 odigrane utakmice. Ivan je stoga i član U21 reprezentacije Hrvatske jer vrlo dobre igre nisu mogle promaknuti ni stručnom stožeru ove nacionalne vrste…

Što se tiče Sajka (20), i za njega se može reći da mu je posudba jako dobro došla. Branio je uspješno u Jarunu, koji je zauzeo peto mjesto iako je svoje domaće utakmice igrao na neutralnom terenu u Zaprešiću; pohvale su često stizale za njegove nastupe i sada je opet u konkurenciji za najbolju momčad NK Osijek. Također je u kadru mlade reprezentacije i u njemu klub sigurno vidi budućnost kada je o vratarima riječ, objavio je NK Osijek na svojoj službenoj stranici. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekIvan CvijanovićTin SajkoLjetni prijelazni rok 2024.NK JarunNK Šibenik

Ostale Vijesti