REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Olmu istekla klauzula, Barça se nada manjoj cijeni, Man. City za sada bez ponude

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.07.24. | 08:16

Katalonski Sport piše kako se Barcelona nada kako bi svog bivšeg igrača mogla dobiti po nešto nižoj cijeni, budući da Olmo ima želju vratiti se u staro jato.

Dani Olmo ostao je bez transfera do 21. srpnja što znači da je iscurila otkupna klauzula za njegove usluge po kojoj su ga interesenti mogli od Leipziga otkupiti po 'diskontnoj' cijeni od 60 milijuna eura. Španjolski mediji su najavljivali kako bi Barcelona mogla otkočiti klauzulu i privesti ' odbjeglog sina' natrag u svoje redove, ali to s nije dogodilo, budući da je financijska konstrukcija Katalonaca i dalje na klimavim nogama.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, katalonski Sport piše kako se Barcelona nada kako bi svog bivšeg igrača mogla dobiti po nešto nižoj cijeni, budući da Olmo ima želju vratiti se u staro jato.

„Odnos RB Leipziga i Olmovih zastupnika je i dalje jako dobar, klub je otvoren za to da ga pusti u redove drugog kluba u narednim tjednima. Olmo i dalje može napustiti Njemačku u transferu vrijednom preko 60 milijuna eura. Za sada nema pregovora s Man. Cityjem“, tvitnuo je Fabrizio Romano.

To ne znači da City nije zainteresiran za španjolskog igrača, Manchester Evening ističe kako su na Etihadu spremni upustiti se u posao i to vrlo brzo.

Pred Olmom su, dakle, tjedni iščekivanja... (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dani OlmoRB LeipzigManchester CityBarcelonaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti