REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Olmov trener o ozljedi: “Nešto je slomljeno u ramenu, Dani ne izgleda dobro”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 22:34

Trener RB Leipziga pred medijima nakon utakmice s Kölnom

Tek što se vratio nakon ozljede koljena, Dani Olmo opet će morati pauzirati. Ovaj put zbog ozljede ramena zadobivene na utakmici protiv Kölna kojeg je RB Leipzig ispratio kući sa šest pogodaka u mreži u dvoboju 9. kola Bundeslige.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Olmo je na travnjaku proveo svega tri minute kada je nakon jednog duela pao na lijevo rame. Odmah ga je zaboljelo, znao je da nešto nije dobro, a znali su i njegovi suigrači, kao i trener. Nedugo zatim španjolski reprezentativac je napustio igru.

Cijelu situaciju pogledajte OVDJE.

“Jako mi je žao dečkiju i navijača jer sam odmah odjurio u svlačionicu”, rekao je trener Leipziga Marco Rose za Sky nakon utakmice.

“Dani ne izgleda dobro. Nešto je slomljeno u ramenu. Na putu je za bolnicu. Sigurno možemo očekivati srednju do dugotrajnu stanku”, rekao je Rose, a na konferenciji za medije dodao je da će Olmo biti odsutan “nekoliko tjedana”.

“Teško je to podnijeti. Nismo ga imali šest tjedana. Jako nam je važan i kao igrač i kao osoba. Bilo bi fantastično imati ga u sljedećih nekoliko važnih tjedana. Jako sam tužan”, neutješan je Rose.



Tagovi

Dani OlmoMarco RoseRB LeipzigKölnBundesliga

Ostale Vijesti