Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Olmo se ozlijedio nakon tri minute igre i jauknuo od bola

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 21:01

Crveni bikovi podarili kölnškim Jarcima šest komada

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig je rutinski na svom terenu svladao Köln sa 6-0, ali nama je važnija vijest da se ponovno ozlijedio Dani Olmo i to samo tri minute nakon ulaska u igru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon jednog prekršaja Dani Olmo nezgodno je pao na lijevo rame, jaukno od bola, polagano je koračao s terena držeći se za rame i čini se kako ga čeka nova prisilna stanka. U igru je španjolski reprezentativac ušao u 63. minuti, a nezgoda se dogodila u 66. Kakav peh za bivšeg ofenzivca zagrebačkog Dinama koji se tek bio vratio nakon ozljede koljena.

Video trenutka ozljede i njena tretmana pogledajte OVDJE (Sportklub).

Inače, Crvene bikove je u prednost doveo Werner (15.-11m), da bi pitanje pobjednika protiv kölnških Jaraca bilo riješeno u završnici prvog poluvremena kada su postignuta tri pogotka, dva je puta strijelac bio Openda (40., 45+3.), a jednom se lopta iza linije odbila od nespretnog vratara Schwaebea (43.) nakon udarca Rauma. Konačni rezultat postavili su Šeško (87.) i Baumgartner (90+1.).

Leipzig je četvrti sa 20 bodova, koliko ima i peta Borussia Dortmund, tri boda više ima vodeći Bayern, dva drugi Bayer Leverkusen, a jedan treći Stuttgart.

Köln je pretposljednji 17. s četiri boda, jednim više od zadnjeg Mainza 05, a jednim manje od 16. Bochuma.



Tagovi

Dani OlmoRB LeipzigKölnBundesliga

Ostale Vijesti