Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Oglasio se Hajduk: „Ivan nije zaslužio takav tretman niti bilo kakve uvrede“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.08.24. | 17:33

Bijeli su priopćenje objavili na službenim kanalima kluba.

Nakon što je objavljeno da Ivan Perišić zbog 'nediscipline' neće konkurirati za dvoboj Hajduka protiv Lokomotive, ne stišava se medijska i javna prašina oko statusa hrvatskog reprezentativca. Cijela priča je otišla dovoljno daleko da se Hajduk oglasio na svojim službenim kanalima i stao u obranu Ivana Perišića.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Hajdukovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Posljednjih dana svjedoci smo nepravedne hajke prema našem igraču i proslavljenom reprezentativcu Ivanu Perišiću, istinskoj veličini hrvatskog nogometa. Ivan nije zaslužio takav tretman niti bilo kakve uvrede koje bezuvjetno osuđujemo. Ovom prilikom želimo jasno poručiti da ćemo sve slučajeve i nesporazume koji se dogode unutar Kluba nastaviti rješavati internim putem. Na nama kao Klubu, ali prije svega hajdučkoj javnosti je da sudjelujemo u zaštiti klupskih interesa i svih vrijednosti koje njegujemo", stoji u objavi Hajduka.

Više informacija o Perišićevom statusu saznat ćemo u narednim danima, kao i to hoće li u četvrtak konkurirati za uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige koju Hajduk u četvrtak igra na Poljudu protiv slovačkog Ružomberoka.



Tagovi

HajdukIvan Perišić

Ostale Vijesti