Održan ždrijeb Šestina: Tri osvajača 'kvalifikacijskih' turnira i još nekoliko kandidata za Germania kup

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 16:16

U ponedjeljak počinje posljednji turnir čiji će osvajač ući u konkurenciju za Germania kup 2024.

Od ponedjeljka 26. kolovoza do subote 31. kolovoza održat će se drugo izdanje Malonogometnog turnira Šestine Mlinovi s ukupnim nagradnim fondom od četiri tisuće eura. Turnir u zagrebačkim Šestinama bit će posljednji 'kvalifikacijski' za prvo izdanje Germania kupa koje se 5. i 6. listopada održava u zagrebačkom Agram centru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Drugo izdanje turnira Šestine - Mlinovi bit će specifično i zbog činjenice jer će na njemu sudjelovati malonogometne momčadi koje imaju ambiciju sudjelovati na prvom Germania kupu, od koji su tri već osvojile neki od kvalifikacijskih turnira. Tako je, recimo, Turbina osvojila Kajzericu, Poliklinika Milojević Voltino, a Unijabeton Vrapče. Zasigurno, ako neka od spomenute tri momčadi osvoji Šestine, osigurat će i plasman na Germania kup, no nešto će se pitati i preostale jake malonogometne momčadi koje s osvajanjem posljednjeg zagrebačkog turnira žele osigurati svoju kartu za završnicu, prije svega Jet Star Lumini Digital, Tupek Auto, Drmini Sinovi i drugi...

U petak je u CB Camelia održan ždrijeb skupina 2. MNT Šestine Mlinovi, 29 momčadi podijeljeno je u osam skupina, a u nokaut fazu natjecanja proći će po dvije najbolje momčadi iz svake.

Osim bogate ugostiteljske ponude, domaćini su za sve posjetitelje organizirali i dodatni sadržaj. Tako će se svi zainteresirani moći prijaviti za turnir u Belotu i pikadu kao i kupiti službenu majicu turnira od koje je dio prihoda namijenjeno za pokrivanje troškova maturalnih putovanja i izleta potrebitim učenicima OŠ Šestine. Također, u srijedu je organizirano zajedničko gledanje uzvratne utakmice playoffa Lige prvaka između Qarabaga i Dinama (18.45).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024malonogometni turnir

Ostale Vijesti