Poznat datum i lokacija prvog Germania kupa: Nagradni fond 10 tisuća eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.07.24. | 16:00

Osam najboljih malonogometnih momčadi iz cijele države borit će se za izdašni nagradni fond na prvom Germania kupu

Nakon višemjesečnog iščekivanja, stiglo je vrijeme da objavimo osnovne informacije vezane uz prvi Germania kup 2024., pozivni malonogometni turnir čije svojevrsne 'kvalifikacije' (30-tak turnira diljem Lijepe naše koji se igraju pod pokroviteljstvom Germanije) traju još tamo od kraja svibnja.

Sve informacije oko Germania kupa pronađite OVDJE.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi Germania kup održat će se 5. i 6. listopada 2024. godine u Sportskom centru Agram u Zagrebu. Turnir će biti pozivnog karaktera, a na njemu će sudjelovati osam najboljih malonogometnih momčadi koje su kroz cijelo ljeto sudjelovale na nekom od 30-ak malonogometnih turnira koje je sponzorirala Germania.

Tih osam malonogometnih momčadi bit će raspodijeljene u dvije skupine s četiri momčadi, od kojih će dvije najbolje iz svake skupine izboriti plasman u polufinale. Sustav igre je 5+1 s loptom broj 5, utakmice će trajati dva puta po 15 minuta, a točne propozicije natjecanja objavit ćemo neposredno prije početka turnira.

Ukupni nagradni fond iznosi 10.000 eura. Osvajač Germania kupa 2024 osvojit će čak sedam tisuća eura, drugoplasirani dvije tisuće eura, a trećeplasirani sastav tisuću eura. Vrhunske nagrade za koje se vrijedi boriti očekuju najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira. Otkrit ćemo vam maleni detalj, jedna od nagrada je putovanje za dvoje.

Organizator turnira osigurat će besplatnu hranu i osvježenja za sve sudionike turnira, kao i vrhunske uvjete za igru i uživanje u najboljim malonogometnim umjetnicima s ovih prostora. Posjetiteljima turnira ulaz je besplatan, očekuje ih vrhunska gastronomska ponuda u ekskluzivnom ambijentu, koji nikoga od posjetitelja neće ostaviti ravnodušnim. Germania se pobrinula za brojne marketinške aktivnosti i nagrade, a izvještaj s turnira moći ćete pratiti na specijaliziranom sportskom portalu Germanijaku.

Ovim putem pozivamo sve malonogometaše i malonogometne momčadi da se, ako već nisu, prijave na neki od preostalih 'kvalifikacijskih' turnira za Germania kup 2024 i pokušaju osigurati svoje mjesto na prvom izdanju natjecanja.

Popis svih turnira koje sponzorira Germania, kao i dosadašnje osvajače možete pronaći OVDJE.

Germania kup 2024.

Datum: 5. i 6. listopad

Lokacija: Sportski centar Agram (Radnička cesta 180, Zagreb)

Broj momčadi: Osam

Sustav igre: 5+1

Lopta: 5 (za dvoranu)

Trajanje utakmice: 2x15 minuta

Nagradni fond: 10.000 eura (1. mjesto - 7.000 eura, 2. mjesto - 2.000 eura, 3. mjesto - 1.000 eura)

Ekskluzivne nagrade: Najbolji igrač, strijelac i golman

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024

Ostale Vijesti