Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

OCJENE - Osijek: Bezopasan domaćin, taktički kaos, bez agresije i raspoloženih igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.08.24. | 22:40

Čini se da je trener Coppitelli izgubljen. To što je on smislio i reagirao tijekom utakmice s Rijekom teško da itko može suvislo i logično objasniti.

Evo kako smo ocijenili nogometaše Osijeka i trenera Federica Coppitellija u nadmetanju s Rijekom. Tko je po vama zaslužio plus, a tko minus?

Nikola ČavlinaVratar
Iznenadio ga je udarac iz kuta koji je išao u gol, nespretno odbio loptu među četiri svoja igrača i Radeljića. Nažalost po Osijek i Čavlinu, točno na nogu braniča Rijeke! Kod gola Pašalića nije mogao ništa.
Ocjena
5
Nail OmerovićNapad
Ponovio sve što znamo o njemu u ovoj sezoni. Korektan prema naprijed, suzdržan u defenzivnim zadacima. Trudi se, trči ali s njim na beku Osijek pati prema naprijed. Napustio je igru u 68. minuti kada je umjesto njega ušao Lima.
Ocjena
6
Luka JelenićObrana
Odradio sve što je trebao i što je njegov zadatak. Kod golova nemoćan.
Ocjena
6
Emin HasićObrana
Vidi pod Jelenić. Korektno.
Ocjena
6
Roko JurišićObrana
Imao je najteži zadatak na utakmici; zatvoriti Pašalića ali uz to je jedini od domaćina koji je pokušavao nešto individualno napraviti. Motivacija protiv Rijeke uvijek je prisutna.
Ocjena
6
Darko NejašmićVezni red
Suzdržan i samozatajan. Jel to odluka trenera ili nije bio njegov dan, tko će ga znati. No, više se očekivalo od njega na ovoj utakmici.
Ocjena
5.5
Vedran JugovićVezni red
Klasika. Trudi se, niže kilometre i primjer je suigračima. Imao je polupriliku glavom, a u ovoj utakmici dočekali smo da ga vidimo i na bekovskoj poziciji. Izašao iz igre desetak minuta prije kraja.
Ocjena
6
Petar PušićVezni red
Nije to onaj Pušić od početka ove sezone. Jednostavno se iz aviona vidi da je iscrpljen i ništa mu ne polazi za nogom. Najopasniji kada iz udarca iz kuta gađa direktno gol suparnika, ali to je preambiciozno.
Ocjena
5.5
Domagoj BukvićVezni red
Nešto pokušavao s Jurišićem napraviti, ali nedorečen. I kada su dolazili u završnicu, nije bilo igrača. Zadnjih desetak minuta ustupio mjesto Živkoviću.
Ocjena
6
Kemal AdemiNapad
U jednoj akciji složio je trojicu igrača Rijeke na pod, ali predug for koštao ga je dobre šanse. I to je bilo manj, više sve od Ademija. Ima teško breme zamijeniti Miereza. U poluvremenu je ostao u svlačionici, umjesto njega ušao je Mikolčić.
Ocjena
5
Anton MatkovićNapad
Nevidljiv u prvom poluvremenu. On živi od lopti u prostor, ali toga u igri Osijeka jednostavno nema.
Ocjena
5.5
Šimun MikolčićVezni red
Ušao umjesto Ademija u drugom poluvremenu. Igra je živnula njegovim ulaskom. Lopta za Bukvića i tri dijagonale. Neshvatljivo što još treba napraviti da krene od prve minute.
Ocjena
6
Ricuenio Roe KewalNapad
Dobio je pola sata i derbiju kada je ušao umjesto Pušića. Dobar prodor po lijevoj strani.
Ocjena
5.5
Lima BarrosVezni red
Trener Coppitelli ubacio ga je u igru nakon što je Osijek primio drugi gol. No, činilo se da je svojim ulaskom pojačao obranu Rijeke. Prvi puta je napravio blok Mikolčiću, drugi puta Živkoviću.
Ocjena
5
Marko SoldoVezni red
Igrao premalo za konkretnu ocjenu.
Ocjena
-
Filip ŽivkovićNapad
Igrao premalo za konkrentu ocjenu.
Ocjena
-
Federico CoppitelliTrener
Trener Osijeka još uvijek čeka svoju prvu seniorsku pobjedu u nacionalnom prvenstvu. Svašta je pokušavao, ali nije napravio ništa. Osijek je na dnu ljestvice a sada slijedi gostovanje na Poljudu. Krediti se tope...
Ocjena
5



Tagovi

NK OsijekHNLOcjeneHNK Rijeka

Ostale Vijesti