Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Ništa Genoa, ništa Monza: Perišić u Comu!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.08.24. | 22:49

Hajduk će uprihoditi 200 tisuća eura na ime odštete

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka te će svoj nogometni put u Comu. Krilni napadač je tijekom dana postao jedna od glavnih tema u fotofinišu prijelaznog roka, a iako ga se u proteklih nekoliko sati povezivalo s tri kluba, izgleda kako je odluka donesena te će on ubuduće biti igrač – Coma!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi se na temu Perišića oglasio Gianluca Di Marzio koji je napisao kako hrvatskog reprezentativca želi Monza. No, kojih 20-ak minuta kasnije, Fabrizio Romano u istoj je rečenici spomenuo Genou i Perišića pa se tako nikako nije moglo pretpostaviti gdje će Perišić nastaviti karijeru.

Nakon nekog vremena, opet se oglasio Romano, samo što je on tada naglasio kako Perišića želi Como, a nedugo potom je došla potvrda i od brojnih drugih stručnjaka za transfere da je ta priča istinita te da će se hrvatski reprezentativac uskoro vratiti u Serie A.

Nakon Varanea, Pepea Reine, Kempfa, Perronea, Morena, Sergija Roberta, Nice Paza i Andree Belottija, Cesc Fabregas, trener i jedan od vlasnika kluba, uspio je dogovoriti i dolazak hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. I to za samo 200 tisuća eura odštete... (G)



Tagovi

Ivan PerišićComoSerie AHajduk

Ostale Vijesti